Primul

Bună seara! / Bună ziua! / Bună dimineaţa! / Pa şi pusi!

(asta, în funcţie de care, cum îţi arunci ochii pe aici)

 

Acu’ că am început într-un fel, să zic şi care-i baiul. Ăsta pare a fi primul lucru pe care-l spun aici, în noua mea casă blogger-istică. Şi e cu totul nouă, fără nicio legătură cu vechea, în ciuda faptului că vreo câţiva oameni mi-au recomandat să dau un import la ceva de pe blog-ul vechi. Nţ! N-am s-o fac. O iau de la 0 (adică zero) şi vreau să văd unde ajung, dacă ajung, cum ajung şi cât o să stau acolo.  Restul, ura şi la gară! Că n-am găsit altă rimă.

Ce fac aici e-o chestie total nouă pentru mine, plină de ambiguitate. Încă îmi prind urechile în WordPress, încă nu m-am hotărât asupra unui template 100%, încă mă zbat să bag nişte widget-uri, îmi sparg creierii cu categoriile de mai sus, ce reprezintă chestiile despre care voi bate câmpii eu aici. Mai am de pus la punct paginile, „Despre…„, „Contact” şi ce o să mai fie. Sunt destule de pus la punct, destule detalii de bibilit. Că m-o făcut muica minuţios, atent la detalii… şi al dracului de nehotărât sau greu de hotărât câteodată.  Cum spuneam, ce fac aici e o chestie nouă pentru mine. Ce nu-i nou însă, este cheful de a scrie, talentul de a scrie (dacă se poate considera că am talent la scris) şi faptul că voi scrie ca şi până acum, liber, după şi ce mă taie capul. Limite îmi voi impune totşi, dar nu prea multe, la limbaj mai ales. Dar astea, pe parcurs. Şi-ncă o chestie. Fără diacritice în articole pentru mine. Acum a fost o ocazie specială.

Eh, cam atât. Care-i cu sugestii, care-i cu idei, cu recomandări & stuff, să se simtă liber să vorbească, că cam am nevoie. În rest, să citim numai de bine. În zilele următoare sper să vin cu un articol în toată regula despre ce-am văzut eu că s-a întâmplat în România zilele astea.

Până data viitoare, toate cele de bine!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

4 comentarii

 • Alki spune:

  Io mai exist aici?
  De ce nu o sa folosesti diacritice?
  Faci BASH?
  1st to comment, biachez!

 • Adelin spune:

  Nu te-am uitat, mă. O să ai categoria ta, aparte, cu stilul tău… dar ăla fără cuvinte contondente. 😆
  Diacritice n-o să folosesc decât ca şi până acu’, în comentarii. În text nu vreau din cauza lu’ Gagăl şi din comoditate. De multe ori o să scriu ceva pe fugă şi n-o să am chef să dau cu CTRL + SHIFT la greu, să schimb între layout-urile tastaturii. Cât despre BASH, dunno… mai videm. Stai să-l pun la punct aşa cum vreau să arate şi după, vedem…

 • Alki spune:

  Pe WP ma gasesti cu iuzarneim alkibloo.

 • Ioana spune:

  Daca n-as stii de unde esti, as zice ca sigur vii din Ardeal, pentru ca folosesti atat de multe cuvinte si o lungesti atat de mult pana sa zici o idee… 😀 Bafta multa cu blogu’!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *