Scurte… de ziua indragostitilor

Singur printre nameti
Un fenomen straniu a cuprins toata Romania zilele astea. A nins, a nins bine. Pentru o populatie obisnuita permanent cu o clima ecuatoriala, acest fenomen meteorologic a picat ca nuca in perete, prinzandu-i pe foarte multi cu garda jos. Autoritatile au fost nepregatite, populatia din sudul tarii a fost prinsa in fundul gol. Asa zapada n-a mai vazut lumea de la rascoala din ’48… 1848. Si daca tot a fost zapada, s-a gasit prilej si de demagogie politica si manipulare odioasa, ca sa citez un baiat destept. Altii, ca cei de la TimesNewRoman au fost apostrofati ca au fost magarusi cand au ironizat fenomenul de stat in carciuma sau in casa, pe timp de ninsoare. Cu toate astea insa, eu m-am simtit bine. Chiar daca am avut de indurat geru’ naprasnic, am avut de asteptat zeci de minute trenuri in gara sau de inotat prin nameti in drumul meu spre gara, n-am nimic de „reprosat” iernii. Dupa multe vreme, m-am simtit iarasi ca un copil.

Acu’ 2 zile a mai crapat o drogata. Daca auzi propozita precedenta, n-ai avea prea multe vedete. Ai zice imediat „duca-se!„. Ma, la fel am zis si eu. Singura problema in ecuatia asta a fost numele respectivei: Whitney Houston. Asta a complicat putin lucrurile. Si desi voi fi putin carcotas, un lucru este cert si incontestabil: a murit una dintre marile voci de aur din industria muzicala internationala. Mai departe insa, nimic impresionant. Stilul ei de viata din ultimii ani a ruinat-o, ba chiar si vocea ei a avut de suferit. Pentru unii a fost un lucru socant sa afle de decesul artistei. Pentru altii, mai realisti, zicala „ceea ce faci, te defineste” si-a gasit locul in mintea lor.

Si-a venit si ziua lu’ indragostiti. Ziua aia a anului in care eu, pentru a 5-a oara consecutiv, sunt contra sistemului. Uhm, n-am prea simtit mare zumzaiala anu’ asta cu Vallentine’s Day, ori pentru ca n-am prea avut contact cu mass-media prea mult, ori li s-a cam taiat chefu’ unora. Poate doar doua, trei concerte mari acolo si cam atat….? De Dragobete, mobilizarea o fi mai mare. 😆

Si-apoi, cat de greu poate sa fie sa te hotarasti asupra unui nou telefon pe care sa ti-l cumperi?

Pana data viitoare…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *