Si la vara cald…

Eu ma distrez teribil aici la noi, in Romanica. Ma distreaza oamenii, ma distreaza vremea, ma distreaza mass-media, sunt un om distrat, desi nu pare.

Cine sta bine cu vederea, poate arunca un ochisor pe fereastra si poate vede ca afara ninge foarte deosebit de frumos. Un alt ochisor il poate arunca pe televiziunile de stiri, de care m-am indragostit teribil in ultima vreme si poate observa o noua apocalipsa pe pamant, pe langa cele de pana acum, legate de revolutia prostilor… pardon, a oamenilor suparati pe putere, legate de apocalipsa economica, s.a.m.d.. Astazi l-am vazut pe domnu’ Traian Igas (cine nu stie cine este domnu’, sa caute pe Goagal) cum ca cica am avea o iarna ca-n ’54, pe la Antene se discuta, cu iz de iarna despre cum iar ne fura guvernantii, prin faptul ca cheltuim pe deszapezire mai mult decat Finlanda, Norvegia si restu’ de tari de acolo de la Ecautor care se confrunta cu ierni cu mult mai grele decat ale noastre, intinse pe-o durata mult mai mare. Inca o data spun faptul ca, daca omul s-ar uita doar la televizor, la canalele de stiri, ar fi cam nasol. Ar crede ca nu mai e cazul de stat aici, ca-i treaba nasoala.

Din punctul meu de vedere insa, lucrurile stau altfel. Ce-avem acum e-o nimica toata. Tin minte ca acum 15 ani aproape, cand erau copil la mama, proaspat scoler, iarna, mergeam spre scoala in sir indian, pe-un viscol teribil, cu viteze ale vantului ametitoare, prin niste troiene destul de mari. Am ajuns niste fandositi teribili, ce ne vaitam din orice rahat, ce stim sa facem din tantar armasar, ce stim sa ne uitam doar la defectele altora, trecand cu vederea voit peste ale noastre. Pentru a nu-stiu-cata oara spun ca evolutia tehnologica si nu numai ne strica pe noi, fiintele umane.

Ce tot atata vaicareala legata de iarna asta? A venit, trece si… si la vara cald.

 

Pana data viitoare, succesuri!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *