Tupeu

Uluitor! Un sătean dintr-o comună buzoiană şi-a curăţat singur zăpada din faţa casei
Un lucru şocant s-a putut întâmpla într-o comună buzoiană. Evenimentele au fost relatate de către echipa TimesNewRoman:

Moment uluitor într-o comună din Buzău, unde un sătean n-a mai aşteptat intervenţia jandarmilor sau a militarilor şi a decis să îşi rezolve singur problemele. Sub privirile consternate ale vecinilor care se încălzeau la o ţuică fiartă, Viorel M. a pus mâna pe lopată şi a început să-şi dea singur la o parte zăpada din faţa casei.

„Băi, nebunule, ce faci? Vrei să nu mai vină jandarmii să ne scoată zăpada din curte? Dacă se întâmpă asta din cauza ta, o să-ți blestemi zilele”, l-a ameninţat unul dintre vecini. „Ce faci Viorele, te dai mare că ai lopată de curățat zăpada? Fir-ai a dracu’ de fițos”, l-a şicanat un altul.

În mod la fel de uluitor, Viorel M. nu şi-a întrerupt activitatea nici măcar în momentul în care o echipă Pro TV a ajuns la faţa locului. „Lasă mă lopata, hai că a venit Proteveul! Hăi să ne plângem de autorităţi, că nu fac nimic ca să ne scape de zăpada asta”, i-a urlat un vecin, însă Viorel şi-a continuat neperturbat activitatea.

Dupa parerea mea, aceste lucru este inadmisibil si as lua masuri cat mai rapide pentru excluderea din comunitatea respectiva a numitului Viorel M.

 

Pana data viitoare…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *