Scurte de duminica

E duminica, muncesc cu drag si spor si am chef de scris. Ascult noul album Hi-Q (de care am dat, multumita IRinei), frunzaresc internetul si ma gandesc la fel si fel. Intre timp, tin televizoru’ pe Antena 3 si urmaresc indeaproape motorul propagandist al USL, de care ma voi lega putin mai jos.

Ziceam de noul album Hi-Q. Citeam articolul ei si comentariile de dupa si mi-am adus aminte de albumul lansat de Linkin Park in 2010. Oamenii s-au legat de sufletu’ lor pentru ca melodiile erau mai linistite, explicatiia fiind ca „s-au prostit„. Ai nostri, au dat drumu’ pe piata unui album, care pentru mine este altceva. Iar din prima melodie de pe album, am inteles care-i mesajul. Si ma gandesc ca eu am dat click si play fara sa ma am in minte gandul „ia sa vad, ce melodii au, in tonul celor de pana acum?„, ci m-am gandit ca „daca dau play, o sa-mi placa ce ascult?„. E o chestie generala de care tin cont atunci cand ascult muzica.

Azi fiind duminica, cea dinaintea Pastilor, este si duminica Floriilor. Motiv pentru care, celor care poarta nume de flori si-si sarbatoresc astazi numele, le urez sa fie sanatosi, sa aiba parte de bucurii, sa fie iubiti de cei apropiati si norocul sa le fie la indemana mereu.

Ziceam de motorul propagandist al USL, Antena 3. Nici nu avea cum sa fie altfel, directivele conducerii trustului fiind destul de clare si logice pentru oricine. Nu cred ca la alegerile din iunie, faptul ca USL o sa obtina cele mai multe voturi, o sa fie vreo surpriza prea mare pentru mine. In Romania, de 20 de ani incoa’ de cand am scapat de regimul dictatorial al lui Nicoale Ceausescu, sistemul de rotatie al partidelor aflate la putere a fost si este ceva obisnuit. Lucrurile s-au desfasurat de fiecare data la fel. Unii au venit, au stat putin timp, poporul a vazut ca n-a fost cum se promitea c-o sa fie (si nu va fi vreodata) si i-au vrut pe altii. Rostul trustului Intact e logic. Acum sunt contra, peste un an, doi vor fi pro. Iar apoi, vor veni altii… si altii… si altii… Eu abia astept sa treaca perioada asta de schimbare, si sa vad ce se va face si mai ales, ce NU se va face.

De o luna incoa’, am dezvoltat doua obsesii. Una pentru o vioara:
Lindsey StirlingElectric daisy violin

Si inca una pentru o voce:
MishelleIt feels so good

 

Pana data viitoare…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

Un comentariu

  • Parkerul spune:

    Mishelle? Pe tipa asta am injurat-o pe facebook acum cateva zile ca se tot caca pe ea prin poze. Nu stiam ca mai si latra la microfon pana cand am vazut clipul asta la tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *