Guest post: "Iubeşte-i pe ceilalţi ca pe tine însuţi!"

Child needing hugBună! Sunt Lucianna, și am zis să trec în vizită la Ade, pentru ca este primul blogger pe care l-am cunoscut dincolo de… blog, și m-am gândit că ar fi mai mare rușinea să vizitez toate blogurile, numai pe al lui nu.
A’stă postare, ce e drept, mi-a fost inspirată de Aura.
Este despre ceva ce Ade cel direct cunoaște foarte bine: aprecierea de sine.
Este foarte foarte important să învățăm să ne apreciem pe noi înșine. Să apreciem cine suntem, și de ce. Să nu regretăm nici măcar o secundă din viața noastră.
M-ai auzit cititorule? Cu tine vorbesc!
Învață să te iubești, oricât ai fi de bun sau de rău! Numai tu știi cum ți-a fost viața, prin câte ai trecut să ajungi unde ești! Numai tu știi cât de mult ai muncit și câte lacrimi ai vărsat! Numai tu știi cine și când te-a ajutat. Numai tu știi când ai pășit în față dus de mânuță, sau când ai avansat datorită câtorva șuturi în fund!
Și nu regreta nimic! Niciodată! Am spus tuturor, și ti-o spun și ție: o singură secundă schimbată din trecut, și nu ai mai fi cine ești acum. Nu ai mai fi în fața calculatorului, citind blogul lui Ade. Iar el nu ar avea pentru cine scrie. Mie nu ar avea cine să îmi dea dreptate pentru postare, sau cine să mă contrazică.
Gândiți-vă așa! Se spune că trebuie să îţi iubești aproapele ca pe tine însuți. Dar cum să faci asta, dacă nu te iubești pe tine suficient?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *