Pentru că ei sunt siguri…

Carl Froch castigand in fata lui Lucian Bute

Dacă ştii ce nu ştii, înseamnă că ştii” îmi spunea profu’ de istorie în liceu, un om cum rar mi-a fost dat să întâlnesc în viaţă. Românaşii mei, pe care-i văd în stânga şi-n dreapta îmi spun că ei ştiu tot, nu-i lucru despre care ei să nu ştie. Românaşii mei se pricep la fotbal, la muzică, la politică, la box, la orice vreţi voi. Românaşii mei dacă ar fi fost sâmbătă seară în ring cu Carl Froch, fiecare în parte ar fi ştiut ce să facă, fiecare în parte l-ar fi pus la podea pe britanic în runda a doua, secunda a 24-a. Românaşii mei sunt luptători înnăscuţi, gladiatori convinşi care încă din vremurile antice şi-au dovedit iscusinţa în orice.

Şi peste toate astea, românaşii mei ştiu foarte bine că meciurile de box nu sunt trucate, întrucât nu se învârt deloc mulţi bani în sportu’ ăsta, iar interesele de marketing nu sunt deloc mari. Românaşii mei cred că Bute avea toate şansele să câştige lupta cu Carl Froch chiar prin knock-out. Românaşii mei sunt convinşi că Bute nu a pierdut lupta încă dinainte de începe. Nu, nu, românaşii mei ştiu. Ştiu ei totul da!

 

Până data viitoare, multe succesuri!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

5 comentarii

 • IRina spune:

  Ma bucur ca nu m-a prins flama asta cu Bute.
  Mi se pare josnic ce citesc mai pe peste tot.
  Am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa fii neutru vis-a-vis de un subiect care face furori, caci daca gresesti ceva ori esti subiectiv sau impotriva, esti hulit si injurat de nu te mai speli cu toata apa care-a inundat statiile de metrou zilele trecute.
  Sa imi dau cu parerea despre meciul lui Bute e ca si cand m-as apuca sa scriu acum parerea mea despre fizica atomica.
  Pacat ca generatia asta nu poate sa taca si sa treaca mai departe … chiar daca nu au nimic in comun cu sportul ala, ei incep si-si baga si-si scot in pumnii pe care i-a incasat Bute, insa noaptea nu ies din casa de frica sa nu le dea cineva in cap. Ceva imi spune ca sunt bolnavi la cap de nu reusesc sa traseze o paralela intre durerea pe care omul ala a suportat-o si faptul ca daca ei si-ar prinde degetul la usa, ar fi in secunda 2 la spital. Dar sa dam din gura, suntem buni toti!

 • Oana spune:

  Bineînţeles că românii se pricep la toate. Ei sunt şi meşteri, şi arbitri, şi medici şi jurnalişti printre altele. Românii se pricep mai ales la sfaturi, au păreri despre orice, indiferent cât de puţine ştiu despre subiectul respectiv.
  Aşa că nu înţeleg de ce să ne mirăm când acum aruncă toţi cu noroi în Bute. N-am însă idee dacă meciurile sunt trucate sau nu.

 • Mihaeladm spune:

  bietul Bute, nici nu vreau sa ma gandesc la el. Am vazut meciul si abia puteam privi.
  Insa imi place vorba profului tau, are oarecum dreptate. Da’ la ce liceu ai avut tu un asa prof de istorie?
  ca eu nu aveam decat profesoare care stiau manualul pe dinafara. Si-atat. 🙁

  • Adelin spune:

   Am învăţat în GSAS, liceu’ ăla cu o denumire kilometrică, de te plictiseşti atât pronunţând-o dar şi scriind-o. Pe dom’ profesor îl cheamă Dragu Cristian. Nu mai predă acolo am înţeles.

 • You have observed very interesting details! ps decent internet site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *