Scurte de sâmbătă…

RCS&RDS versus IntactPe modelul „dacă nu eşti cu mine, eşti împotriva mea” se prezintă în rândurile următoare ultima găselniţă a trustului Intact, prin vocea Antenei 3: ca nişte mici frustraţi ce tre’ să-şi respecte blazonu’, s-au pus cu rău’ pe baieţii de la RCS&RDS. Aflu de inginerii financiare, mai mult sau mai puţin inventate, făcute de băieţii ăştia. Ba că folosesc stâlpii localităţilor pentru cablajele lor fără a plăti vreun pic de chirie, ba că au obţinut contract în moduri nu tocmai ortodoxe şi tot aşa. Fiind cam singurii care s-au luat de soarta lor, iar asta după ce posturile trustului intact au fost scoase din grija Digi TV, vreau să mi se dea voie să nu fiu aşa sigur de toate „răutăţile” astea ale RDS-ului… că doar n-ar fi singurii care fură. Cum nici PDL-u’ nu este cel mai corupt partid din România. Totuşi, după aproape 8 ani de fidelitate, mă pregătesc să dau jos antena Digi TV, să returnez reciever-u’ şi să-mi reziliez contractul. Nu văd cum aş putea considera ca fiind serioasă o firmă care modifică frecvent grila de programe, fără a le păsa de nevoile clienţilor. Ce urmează? Urmează Dolce în cel mai probabil caz.

Bute vs. FrochDiseară, pe The Money Channel, toţi românii ce au ca pasiune sportu’ cu maimuţe bătăuşe vor beli ochii la meciul dintre Carl Froch şi Lucian Bute. N-o să mă uit, nu-mi pasă câtuşi de puţin de meciul ăsta, totuşi, este vorba de-un român d-al nostru, care-şi pune pentru a zecea oară titlul deţinut (habar n-am care-i acronimu’ ăla blestemat al categoriei lui) în joc, lucru care este destul de impresionant. Ca să fiu cârcotaş puţin însă, de multă vreme nu mai cred că meciurile din sportu’ ăsta sunt pe bune. Ca şi în wrestling.

Poetul Jozsef NyiroMustăcea ăsta din stânga rândurilor mele este un poet bozgor… pardon, maghiar… pardon, ungur… mă rog, omu’ din stânga este protagonistul unui scandal interesant dintre autorităţile române, prin vocea chiar a primului-ministru al României Victor Ponta şi autorităţile maghiare. Pe scurt, ăia l-au dezgropat pe cenuşat (c-am înţeles că a fost incinerat după decesul său), l-au luat în Maghiaria, i-au făcut ceva ceremonie după care au zis ei că tre’ adus din nou în României şi reînhumat undeva în Odorheiu Secuiesc sau prin împrejurimi, habar n-am exact. Bun, l-am deschis pe prietenul Gagăl şi-am dat cu search. Am aflat nimic. N-am prea înţeles cine a fost, ce a făcut. Ce mă interesează, pe mine ca om ce a dezvoltat o oarecare ură faţă de poporul maghiar, e de ce dracu nu şi-au păstrat cenuşatu’ la ei în ţară, făr’ să ni-l mai aducă nouă pe cap, că şi-aşa nu ştiu unde dracului vom îngropa atâta mâncare pentru viermi, cu toate obiceiurile astea idioate ale creştinilor… dar asta e altă mâncare de peşte, că doar nu sunt ateu degeaba. 😀  Da, ştiu, nu prea mi-a ieşit paragrafu’ ăsta şi sunt sigur că voi atrage cel puţin o antipatie… dar cert este faptu’ că nu-mi pasă absolut deloc de asta.

Mandinga la Eurovision 2012La final, dar nu la urmă, zic că-n astă-seară eu am iminioara cât un puricel. Mandinga, trupa cu melodia compusă de Costi Ioniţă, va evolua cu numărul 14 pe tricou în finala Eurovision 2012. Casele de pariuri am înteles că ne-ar poziţiona cu a cincea şansă la câştigarea trofeului. Ce îmi doresc eu este să nu obţinem un rezultat mai slab de locul 5. Mergând pe teoria conspiraţiei dezvoltată tot mai des de către toată lumea, spun că acum avem unde găzdui un eveniment de asemenea anvergură, aşa că, cele mai multe gânduri şi speranţe ale mele trag la marele trofeu. Să fie oare logica mea bună? Oricum ar fi, revin cu idei şi păreri mâine.

 

Până data viitoare, să vă fie mintea luminată!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *