Valentin Dinu e ok!

În primul sezon de Românii au talent am avut un favorit clar, atât din punct de vedere subiectiv, cât şi obiectiv. Am fost subiectiv pentru că ştiam ce poate face cu vocea Valentin Dinu încă dinainte de show, ascultându-l la o seară de karaoke unde a ridicat toată sala în picioare primind aplauze momente bune în şir. Obiectiv am fost pentru că… pentru că n-aveam de ce să nu fiu obiectiv. Omul are o voce de-ţi saltă blana pe mânuţe. După locul 3 luat în finală, se pare că viaţa lui a luat o turnură teribil de frumoasă. Au început să vină oferte pentru concerte în ţară, a cântat în duet cu nume interesante şi grele ale muzicii româneşti şi a demonstrat că nu e neapărat nevoie să obţii un loc 1 undeva ca mai apoi să ai numai succesuri. La mai bine de un an de zile de la show-u’ ce l-a făcut mare, Vali încearcă piaţa muzicală românească cu o melodie într-un featuring cu What’s Up, un pui de rapper-aş cu versuri simpatice în ale sale piese ce-au stârnit reacţii interesante şi frumoase în mediul online. De la primu’ play, eu am zis că trebuie să dau replay melodiei lor. O fi din subiectivism, o fi din ce mama naibii vrei tu. Cert e că am şi eu un preferat clar în industria muzicală românească, iar acela este Valentin Dinu. Mai jos, colaborarea cu pricina:

Valentin Dinu Ft. What’s Up – Sunt OK

Melodia sună-ntr-un mare fel. Intereant e că mi-a luat ceva până să-mi dau seama pe unde începe partea lui What’s Up, dar noroc cu negativul. 😆

 

Până data viitoare…

P.S.: IRina se face vinovată pentru faptul că am descoperit piesa asta. 😆

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

7 comentarii

 • Tony spune:

  Are vocea buna Valentin, sunt de acord cu tine. Totusi, putea sa gaseasca un feat mai bun decat cu What’s up asta.

 • Adelin spune:

  Într-adevăr. I-am văzut acum câteva minute prestând live la Happy Hour şi zic că What’s Up nu s-a ridicat la niveul aşteptat.

 • Oana spune:

  Sunt destul de drăguțe și versurile. Nu mai zic de voce, băiatul ăsta chiar poate să cânte. Și-mi amintesc ce emoționat era acum un an când făcea duetul cu Andra. 😀

 • Tony spune:

  @Adelin – pustiulica asta What’s UP nu are la ce nivel sa se ridice. A fost ridicat in ochii publicului dupa un featuring cu DOC (un alt rapper, de data asta cu renume de peste 12 ani).

  Valentin e bun, insa trebuie sa-si gaseasca locul.

  • Adelin spune:

   Din ce-am ascultat, are versuri simpatice în melodiile lui. E drept că vocea nu-l ajută să pară un băiat rău în hip-hop. E mai mult un mieluşel care cântă despre cum l-au părăsit femeile.

 • Aniela Deby spune:

  Mie imi place Valentin!:p si vocea lui e destul de draguta:D

 • vienela spune:

  Am auzit si eu la baiatul meu melodia, dar nu stiam ca o canta Valentin. Are intr-adevar o voce foarte buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *