Lepşe…

LeapşaPrimesc din când în când câte-un ping cu nişte link-uri la lepşe, ba trec prin vizită la vecini şi văd că mi-au dăruit câte una şi tot aşa. Nu le preiau de fiecare dată pentru că, sincer să fiu, marea majoritate le consider nişte idioţenii. Am trecut  deja peste etapa cu „ce culoare preferi?„. Nu vreau să dau ocazia psihologilor să-mi analizeze personalitate pe baza culorii preferate. Totuşi, zic că tind spre negru, nonculoarea negru. Sâc! (cu Â, nu cu Î că mă cac în scrierea curului cu Î în interioru’ cuvintelor sau cu  la începutu’ cuvintelor, cum se poartă printre tâmpiţi)

Trecând peste partea introductivă (deh, mi-am călcat pe inimă şi m-am uitat şi în seara asta pe Antena 3, da’ doar la Mircea Badea, că-n rest n-am mai rezistat şi zic că nu mai pot cu Antena 3!), zic că am primit neşte mai multe lepşe de la Emil (un tip ce postează mult şi… fără rost, dar deja ştie poziţia mea faţă de ceea ce face la el pe blog, întrucât i-am explicat asta şi faţă-n faţă, că doar am sânge-n…

 

[… $#$%#^##… ]

 

Stop! Revin c-un ton mai calm. Deci, omu’ mi-a pasat neşte lepşe. Una-i cu trenuri, alta cu telefoane. Le iau scurt, ca pentru ora 1 noaptea aşa.

Aia cu trenu’:

1. Când ai mers ultima dată cu trenul? Mergi frecvent?
Păi, la un calcul simplu, din ianuarie 2011 până în iunie 2012 inclusiv, dacă aduni 20 de drumuri a câte 51 de km făcute lunar, rezultatu’ e aşa: 20 x 51 x 18 = 18360 km. Dar, la asta aduni drumuri neprevăzute şi faptu’ că din octombrie până mai acu’ au fost mai mult de 20 de drumuri lunar, ci s-a ajuns şi la 30 şi ceva. Pe scurt, ultima dată am mers duminică cu trenu’ şi atât de frecvent am mers cu el, zic eu că vreo 25000 de km într-un an juma’, că mi s-a luat. 😆

2. Cum ţi se pare mersul cu trenul?
Dacă n-ai cu cin’ să stai de vorbă sau nu ţi-e somn sau n-ai un telefon cu interneţ, sau dacă ai unu’ cu interneţ măcar să ai semnal, mersul cu trenul este al dracului de plictisitor, mai ales când ruta este aceeaşi de fiecare dată. Treaba aia cu naveta…

3. Când ai apela la tren în defavoarea maşinii?
Sincer? Niciodată! Trec la următoarea întrebare.

4. Ai mers vreodată cu naşu’?
Doar o dată? 😆

5. Ştii noile denumiri ale trenurilor?
Da, io le ştiu şi le folosesc. La fel cum zic că salariu’ meu este cu 2 zerouri (acum, că-n viitor poate mai adaug vreo naişpe zerouri 😆), nu cu 6. Da’ cum românu’ e idiot, încă mai dă pe-o pâine 10000 de lei şi merge cu personalu’. E simplu’. Personalu’ e acum Regio, iar Acceleratu’ şi Rapidu’ s-au… contopit şi a rezultat Inter-Regio. Inter-City a rămas acelaşi. Rookies…

 

Părăsim trenu’ şi trec la telefoane. Cică să zic ce telefoane am avut. Şi am avut câteva, în ordinea cronoligic crescătoare fiind astea:
Siemens A50 – furat;
Nokia 1101 – vândut;
Nokia 1101 – vândut;
Mitsubishi M320 – uitat cu display-u’ la soare o zi întreagă;
Philips 755 – scăpat în apă;
Vodafone 225 – pierdut în neant;
Sony Ericsson k300i – uitat într-un taxi;
Motorola V3i – returnat propr’etarului de drept;
Huawei G6600D – vândut cu inimă bună mai departe şi-l regret şi acum;
Allview Q1 Get – cumpărat, stricat după 3 săptămâni, returnat. Fugiţi de ăştia ca dracu’ de tămâie!;
Samsung GT-B7722 – furat;
Samsung GT-B7722 – deţinut în prezent şi-mi face un car de nervi. 😀
Eh, după cum se observă, nu am avut o istorie prea fericită în ceea ce priveşte telefoanele deţinute de mine. 😆

 

Şi gata cu lepşele. De dat mai departe nu le dau, că nu vreau şi nu le preia nimeni oricum. Şi zic că părăsesc incinta până data viitoare, cine-ştie-când o fi.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

4 comentarii

 • Tony spune:

  Confirm si eu gresala de a cumpara AllView. Mai bine walkie-talkie.

 • Andreea spune:

  La partea cu trenurile sunt fan nr. I deoarece naveta o fac numai cu trenul, chiar daca in regiunea mea conditiile sunt groaznice.

 • Mihaeladm spune:

  Ade, io sunt mai inceata la schimbari : cand ma uit pe grafic inca am tendinta sa citesc R, sa gandesc Rapid in loc de Regio si sa il evit , desi eu tocmai Regio caut :))
  Cu telefoanele ai o istorie, nu gluma! M-ar fi interesat sa stiu ce ai facut cu agenda telefonica atunci cand ti-a fost furat? Cum ai recuperat-o?

  • Adelin spune:

   Când am pierdut Sony Ericsson-u’ ăla de exemplu, era chiar înainte de sărbătorile de iarnă şi am avut noroc cu duzinele de mesaje primite în perioada aia. Care nu se semna în mesaj, sunam înapoi, mulţumeam şi uram de toate cele, după care trânteam mucii în fasole întrebând sec: „Da’ cine eşti?”. Ultima oară însă, când mi-a fost furat Samsung-u’ (şi după el, s-au dus vreo 300 de contacte de pe două cartele) n-am mai făcut nimic. Pur şi simplu, am băgat oameni noi în agendă atunci când s-a ivit ocazia. Am adunat din februari până acum vreo 200 de numere de telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *