Silviu "The guy" Paşca

… Momentul lor mi-a placut maxim! A fost altcevaul ala care mie imi place teribil. Ii vedeam in finala, dar parerea mea n-a coincis cu parerea prea multor oameni, asa ca s-au oprit aici. Cu toate astea, eu am sa dau niste search-uri pe ici pe colo ca sa aflu cate ceva despre ei. Sunt interesanti pentru mine…

Asta spuneam în aprilie, într-o scurtă analizare a tuturor momentelor din cea de-a treia semifinală a sezonului 2 de la Românii au talent, despre Silviu Paşca & Friends. Ce-au făcut ei pe scena show-ului, a arătat cam aşa:

Mi-au plăcut atunci şi uite-mă acum ţinându-mă e cuvânt. Am aflat între timp că Silviu Paşca are o pagină de facebook,  https://www.facebook.com/SilviuPTG, are un canal oficial de YouTube, http://www.youtube.com/user/SilviuPascaTG. Am mai aflat de pe pagina lui Cristian Gog că omu’ merge şi la Vocea României, chestie ce mi-a făcut maximă plăcere s-o citesc. Nu ştiu ce concurenţi vor fi anul acesta, nu ştiu dacă va trece cel puţin de audiţiile pe nevăzute, dar cert e că mă declar de acum susţinătorul lui Silviu „The Guy” Paşca  în cadrul sezonului 2 al show-ului „Vocea României„. Şi eu zic că merită omu’. Vă arăt mai jos de ce merită:


Din partea mea, multă baftă omului!

 

Până data viitoare, succesuri!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

2 Trackbacks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *