Dacia Logan 2

Avem şi noi românii cu ce ne mândri. Unul dintre motive este a noastră Dacia. Bine, nu mai e noastră de ceva ani de zile, dar măcar numele este al nostru. Iar asta, de foarte multe ori, este tot ce contează.

După o carieră frumoasă de 8 ani de zile, bătrânul Logan a decis că e cazul să lase loc unui alt model să cucerească piaţa auto internaţională. Ce-i nasol e că golanu’ lasă o moştenire destul de grea în spate, fiind un model destul de cumpărat. Pe bătrânel îl ştim cam cu toţii cum arătă, dar cine vine din spate, nu. Aşa că astăzi, cei care se ocupă de pagina oficială de facebook a brand-ului Dacia au postat primele imagini cu viitorul Logan 2, respectiv urâţenia de Sandero. Io-te poze:

Dacia Logan 2 front viewDacia Logan 2 back viewDacia Logan 2 interior view

Şi cică trebuia matale să dai cu click-u’ pe fiecare poză în parte ca să le vezi mai măricele. Anyway, aşa arată. Iar eu zic că e bine. Mai ales interiorul. Ăla îmi place. La exterior, pe la fundeni pe acolo se putea ceva mai bine, dar sincer să fiu, se putea şi mai rău. Iar dacă e să compar golanu’ nou cu noul Aveo, zic merci că a ieşit aşa şi nu pot decât să le doresc celor de la Dacia să aibă cu acest model cel puţin acelaşi succes pe care l-au avut cu vechea generaţie. La drum zic.

 

Până data viitoare, să fie bine ca să nu fie rău!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

7 comentarii

 • Îmi place foarte mult noul aspect al Daciei! Parcă arată bine fără plasticul ăla negru, enervant… iar formele, un pic mai rotunjite decât la celelalte modele, adaugă eleganţă mărcii! Parcă şi portbagajul este mai elegant sau doar pare… oricum, are un aer de maşină străină!

 • Tony spune:

  Nu-mi place spatele de nicio culoare!!! Interiorul arata chiar okey, sunt curios ce contine consola aia, si daca chiar e touchscreen. Fata arata okey, arata a Sedan (parerea mea)

 • Alex spune:

  Renault prin,preluarea Dacia a facut profituri imense,pe spatele nostru,cu preturi mari,pt plastic,tabla ieftina si piese absolut nefiabile si foarte foarte scumpe…

 • Oana spune:

  Citeam zilele trecute un articol în care un manager de top născut în Turcia a decis să rămână în România de mai bine de 20 de ani. Și zicea el că românii nu apreciază ce e „made in Romania” și că ne uităm cu jind la vecinii bulgari și la serviciile pe care le au ei. Și întreba cu ironie: câte camere e nevoie să închirieze bulgarii ca să scoată vreo 10.000 de euro cât e un Logan?
  Îmi place modelul ăsta, are un design atrăgător. Nu mă deranjează nici spatele, iar interiorul e chiar frumos.

 • Yamasha spune:

  arata chiar ok…acum sa vedem daca va fi produs pentru romani sau pentru cei din afara…

 • Amalia spune:

  Noul logan este chiar simpatic. Mult mai dragut decat primul. 😀

1 Trackback

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *