Ritmurile lui Emil Lassaria

Încep uşor să am favoriţii mei în industria muzicală românească. Iar în partea de dj-ială preferatu’ meu este fără drept de apel Emil Lassaria. Iar asta încă de acum câţiva ani când am auzit pentru prima oară „Emil Lassaria vs. Tudor Gheorghe – Au înnebunit salcâmii” sau după ceva vreme remixul pentru „Chris Mayer Ft. Connect-R – Still„. Ritmurile sale îmi sună într-un mare fel la ureche, indiferent dacă este o melodie compusă de el sau o melodie remixată de el. La începutul lui 2012, după o colaborare de succes cu F.Charm, a început o altă colaborare cu Caitlyn. Aşa a apărut un nou cont oficial pe YouTube administrat de Emil. Acolo, fiecare melodie lansată împreună cu Caitlyn din februarie şi până astăzi inclusiv, am ascultat-o la rând de câteva ori atunci când a fost lansată.

Am început cu Tu amor:

Am continuat cu Andale:

A urmat rework-ul piesei Guantanamera:

Apoi Dejame:

De curând a fost Serenata:

Urmând ca azi să fac abuz de butonul de replay pentru piesa Love letter:

Serios, o să-mi pară teribil de rău dacă îşi vor înceta colaborarea. Vocea ei se potriveşte atât de bine ritmurilor lui Emil. Sper să răsară curând şi videoclipurile şi să îi aud piesele în curând şi pe radio, pentru că succes la public are şi este imens.

Am început cu Emil Lassaria şi cred că vor mai veni vreo câteva articole despre cei pe care îi apreciez în mod special în industria muzicală românească.

Şi zic audiţie plăcută, până data viitoare…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

3 comentarii

 • Oana spune:

  Adevărul e că de când m-ai făcut tu să-i ascult, nu pot să spun că nu-mi plac. 😛

 • Alki spune:

  Bitch. Please.
  Il playez pe Lassaria de cativa ani buni. Da’ e o vorba ce merge intre cei din breasla: „Lassaria facea muzica, pana a dat de pizda. Si pizda aia a futut tot…” Cam asa e, daca stai sa te gandesti. Adica, astea, scoase pe banda, 5 in doua luni, sunt fix pix. De aia sunt asa remixabile. Ca-s seci.

  Uite, piese vechi, fara pizda, facute de Lassaria. Suna muuuuult mai bine decat tanti constipata.

  Like a Ferarri

  9MM

  Save the DJ

  Riot!

  si preferata mea personala
  She wanna ride

  Cauta si tu remixul la Tu Amor, produs de DJ Vakiloff. O sa iti dea lumea peste cap, si-o sa-l vezi altfel pe Milică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *