Ce fac aici…

… este strict alegerea mea şi numai a mea. Bine, exceptând articolele băgate în categoria blogmoney, care-s cu un alt scop afişate aici. Şi ziceam că ce fac reprezintă fix ceea ce vreau eu şi numai eu, cum vreau eu. Nu sunt cel mai bun blogger, dar nici cel mai prost. Din foarte multe puncte de vedere mă consider o persoană mediocră… sau de mijloc, mai pe înţelesu’ unora. Aleg să scriu despre lucruri pe care nu le consider în regulă la oameni, despre ce melodii îmi plac, despre vreun film, o chestie, o treabă, ş.a.m.d..

Nu aleg să scriu despre frumuseţe şi alte prostii pentru că sunt băiat în primul rând şi nici nu mă ajută faţa, dar alţii/altele o fac. Nu aleg să scriu despre iubirea de Dumnezeu şi prietenii lui pentru că sunt un ateu convins, dar alţii/altele o fac. Nici despre literatură nu vorbesc pentru că nu citesc cărţi mai deloc, dar alţii/altele o fac. Nu cred că m-aş descurca să dau sfaturi în scris despre cum să agăţi gagici sau despre rostu’ iubirii pe pământ pentru că nu stau bine nici la agăţat şi nici în dragostea lu’ peşte n-am avut noroc, dar alţii/altele fac şi lucrul ăsta. Să mint în articole nu pot pentru că prefer sinceritatea în dauna antonimului sincerităţii… şi iaraşi, alţii/altele fac asta. Iar lista-i lungă, zic eu.

Practic, fac ce ştiu mai bine, iar asta presupune să-mi las mintea să se folosească de gura mea aşa cum doreşte, despre ce doreşte. În cazul de faţă ar fi vorba despre degetele mele, dar rezultatul final este fix acelaşi. Şi nu mă deranjează nici X când mă critică, nici Y când mă laudă. Pe ambii am învăţat să-i ascult şi le iau în considerare vorbele. Apropos de asta, am învăţat foarte multe lucruri despre oameni în ultimii 2 ani de zile, motiv pentru care mi-a venit o idee. Ideea nu vreau s-o uit, aşa că las aici rândurile astea şi sper ca în zilele următoare să o dezvolt, pornind de la „învăţatul” ăla.

 

Până data viitoare însă, toate bune!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

2 Trackbacks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *