De la 3 până la… 3

În noaptea asta, cu câteva minute în urmă chiar, s-a trecut la ora de iarnă. Aşa că m-am uitat la laptop-ul meu cum de la ora 3:59, a trecut secundă cu secundă la ora… 3:00. Iar eu, având un spirit tare plictisit am început să mă gândesc că treaba asta ar putea fi folosită pentru un mic număr de stand-up comedy, un număr din categoria „Stand-up comedy for dummies„. În linii mari, mă întreb cam câte glume s-ar putea face legate de trecerea asta de la ora de vară la ora de iarnă (că de trecerea ailaltă ne ocupăm la primăvară).

Ar merge de exemplu: „Ah! E 3 juma’ dimineaţa şi mama mi-a spus să ajung acasă la 3. Mai e o juma’ de de oră şi ajung la timp.„… plus alte asemenea. Aş putea să o ard interesant şi să spun că lansez o provocare pentru voi, cititorii mei fideli de a mă ajuta să găsesc cât mai multe astfel de glume, dar ştim cu toţii că nu am nici cititori fideli şi nici nu stârneşte prea mult interes (ba chiar dă în plictiseală) un astfel de articol.

Aici şi acum nu este de găsit decât un tip plictist care tocmai şi-a dat seama că ora 7 vine cu o oră mai târziu. Noapte bună, Bucureşti!

 

Până data viitoare…

P.S.: Zi matale că nu e frumoasă poza de mai jos pe care am găsit-o pe Gagăl dând search pentru „ora de iarnă”. POune cursor-ul de la mouse peste poză ca să vezi şi ce descriere miştoacă are.
 Radu Banciu: "Trecerea la ora de iarnă, motiv de bucurie pentru Crin Antonescu; ar putea dormi 18 ore din 25."

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *