Guest post: "Halloween în avans"

Chiar dacă Halloween-ul este sărbătorit pe 31 octombrie (anul acesta cade miercuri), in weekend cluburile din ţară au fost pline de petrecăreţi care au sărbătorit în avans. Poate vă întrebaţi de ce.

Sincer, din ce îmi aduc aminte din anii trecuţi, Halloween-ul se sărbătoarea în weekend doar ,,izolat”, în unele cluburi. Principalul motiv invocat atât de petrecăreţi cât şi de patronii cluburilor este evident legat de faptul că ,,miercuri nu-i cool să mergi în club”. Au mai fost şi câţiva vampiri şi vrăjitoare care au spus că jobul nu le permite să piardă o noapte în timpul săptămânii.

 Toate ca toate, dar indiferent de motivele invocate, un lucru e clar: patronii cluburilor au avut numai de câştigat prin organizarea petrecerilor în weekend, deoarece au avut încasări mult mai mari decât ar fi înregistrat miercuri, pe 31 octombrie.

 Având în vedere faptul că românii sunt din ce în ce mai petrecăreţi, de la an la an, la petrecerile de Halloween au fost etalate ţinute foarte bine puse la punct, semn că petrecăreţii şi-au făcut temele din timp.

 Printre persoanjele pe care le-am întâlnit anul acesta se numără, bineînţeles vampiri, Catwoman, sirene, vrăjitoare, piţipoance (unele fete cică s-au costumat aşa, da se vedea de la o poştă că e ,,starea lor naturală”), lilieci, personaje din filmul ,,Avatar” şi multe altele.

 Bugetul mediu alocat pentru un costum a fost în jurul sumei de 200 lei, dar putea ajunge lejer si la 1000, în funcţie de accesorii şi complexitatea lui.

 Cam asta a fost de spus despre Halloween-ul în avans. Sunt Andreea, co-writer la blogul lui Alex Zaharia şi sunt curioasă dacă pe 31 octombrie va mai petrece cineva.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *