Cine dracu mai plăteşte parcarea?

Jack ReacherEste întrebarea zilei pentru mine. M-am întrebat toată seara după ce am urmărit „Jack Reacher” la Cinema City Ploieşti (avem mall ciumeg, tre’ să ne mândrim cu el) de ce naiba mai plăteşte şi cine mai plăteşte parcarea? Şi cum mi-am redescoperit apetitul pentru cronicuţe de film, zis-am să fie cronicuţe scrise pentru filmele pe care le văz la cinema. Până acu’, doar „Bel ami” şi „The Expendables 2” au scăpat, plus filme mai vechi pe care le-am văzut la cinema dinainte să scriu pe blog-u’ ăsta. Revenind, chiar azi mă uitam pe nu-ştiu-unde şi-am văzut o recomandare la filmu’ asta. Acţiunea părea chiar interesantă. Seara a venit, telefonu’ a sunat, iar dialogu’ s-a oprit cu mine auzind că mer’em la filmul sus amintit şi închizând telefonu’, plecând în goană mare spre acolo.

Recunosc că nu sunt un fan al lui Tom Cruise, pentru că nu prea arată el prea multe faţete în filmele în care joacă. E doar el jucând nişte roluri. Pare că le trage la loz în plic. Am văzut recent toată seria „Mission Impossible” şi nu m-a făcut să zic nici de bine, nici de rău. Nici în filmu’ ăsta nu-i mare inginerie, da’ filmele văzute la cinema într-o sală plină parcă au alt gust. Aşa că intrarăm în sală (asta nu înainte de a schimba două taxiuri şi un autobuz pentru a ajunge acolo la timp, cu 5 minute în întârziere :lol:), ne aşezarăm pe scaune, belit-am ochii la 10 minute de promo-uri la alte filme ce-ar putea fi vizionate pe viitor, iar la final ne apucarăm de urmărit film.

Acţiunea e cam trasă de păr şi cam toată intriga pleacă de la amărâta aia de întrebare din titlu: „Cine dracu’ mai plăteşte parcarea?„. Mintea asta de geniu a lui Jack Reacher, o fantomă printre muritori şi-a dat el seama că ceva nu merge bine de la o amărâtă de monedă băgată şi găsită ulterior în taxatoru’ din parcare. Mă rog, toată acţiunea este despre o înscenare făcută lu’ James Barr, un fost lunetist, pe care Reacher îl scoate basma curată la final, killer-indu-i pe toţi băieţii răi. Deşi se vrea punerea în scenă a unui geniu al detaliilor, treaba eşuează în clipele în care vezi că omu’ scoate din nimic informaţii providenţiale.

Dar, pentru că există un dar, filmu’ e interesant. Ai parte de momente comice, gustate de toată lumea, ai ocazia să faci un pic de caterincă pe seama evenimentelor din film şi pleci la final acasă mulţumit că ai dat banii pe bilet. O nouă zi, un nou film, noi intâmplări… Avem şi trailer oficial:

 

Până data viitoare…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *