Dileme de dimineaţă

Sunt într-o mare dilemă în dimineaţa asta. Mă gândesc ce să aleg dintre următoarele chestii:

  • să dorm;
  • să termin cu ultimele trei 3 episoade din House;
  • să fac un drum dus-întors de vreo 100 şi ceva de kilometri;
  • să mai fac câteva curse în Drag Racing;
  • alte ceva lucruri…

Luate pe rând, într-o ordine aleatorie, cele 5 puncte enumerate eu următoarele explicaţii:

  1. Drumul dus-întors l-aş face ca să mă duc acasă şi să-mi exercit dreptul consituţional de a vota. Pentru că, nu-i aşa, ipocriţii şi imbecilii care nu votează nu au  niciun drept să pună la îndoială activitatea celor aleşi. Este o modă mai nou să spui că nu votezi pentru că nu ai pe cine. Şi aşa reuşeşti cu brio să fi călcat în picioare de semenii tăi şi mai ales de cei puşi în funcţii înalte prin voturile altora. Nu contează că nu ai încredere în niciun politician. Du-te, calcă-ţi pe orgoliu li votează pe cineva. O prezenţă cât mai mare la vot din partea populaţiei aruncă responsabilităţi mai mari pe umerii politicienilor. Şi plus de asta, arăţi şi tu că nu te doare în cur de ţara asta. Altfel, poţi oricând să-ţi cauţi de lucru în altă ţară...
  2. Mai am două episoade plus bonusu’ şi termin de văzut „House M.D.„. Ştiu că poate sună a clişeu, dar este probabil cel mai complex personaj principal de serial pe care l-am întâlnit până acum. Termin cu House şi rămân fără un geniu… va trebui să-mi caut altul care să-mi ţină mintea ocupată. Sunt deschis la sugestii.
  3. Are ţăranu’ smartphone… şi dacă are aşa ceva ţăranu, are şi joace în telefon. Şi printre astea a dat şi de Drag Racing. Curse de sfert de milă, de juma’ de milă, maşini de modificat, alţi jucători de bătut. Dă dependenţă jocu’ ăsta.
  4. Cine naiba mai poa’ şi vrea să doarmă când primele două puncte sunt de făcut neapărat?
  5. Cel mai probabil diseară tre’ să ies la o băută cu nişte bloagheri. Emilică fără frică, ia că mă dau prezent încă o dată.

 

Mă gândesc să încerc să le fac pe toate azi. Şi dacă mai îmi rămâne timp, să-mi fac curaj să zic vreo două despre cum văd eu treaba cu alegerile parlamentare de azi. Dar nu garantez nimic, că nici interesu’ altora nu e prea mare…

 

Până data viitoare, ‘ai că pa!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *