Sfârșitul enervant al lumii

Nu puteam să refuz invitația de a scris tocmai pe blogul lui Ade, primul meu prieten din blogsferă.

Sunt Luciana Corlan și mă calcă pe nervi Sfârșitul Lumii. Acum, că am scăpat, am zis să îmi dau și eu cu părerea despre marele eveniment. În care nu am crezut niciodată, sinceră să fiu. Cel mai tare și cel mai tare m-au intrigat comentariile de pe paginile de Facebook. Urla platforma pe câteva chestioare pe care am intrat întâmplător, de prostomani duși cu preșul de mama naibii știe ce articole din mass media.

Preferatele mele? De departe, pițipoancele! Îmi pare foarte rău că nu am dat print screen la vremea potrivită, că acum nu mai găsesc fragmentele de înțelepciune înghețate în analele istoriei Homo Sapiens. De fapt, cred că erau mai degrabă Homo Erectus, sau Australopiteci duduile. Atâta credință îmi inspirau!

Urlau toate că o să murim, că suntem păcătoși, că ne pasc nu știu ce chinuri, pe care le merităm, că uităm de Biblie. No hai să îmi exersez icișale dreptul la replică. Tuturor pițipoancelor care dau lecții de smerenie:

Uite care e faza, dragele mele: înainte să vorbiți la plural despre păcate, aruncați vă rog, o privire trecătoare, la voi în ogradă. Sau măcar pe pagina de Facebook de pe care lătrați. Dacă aveți poze cu decolteu adânc, asortat la chiloți  pantaloni scurți/fuste mini, ciocul mic. Valabil și pentru imaginile de la profil care vă reprezintă lasciv, întinse somnoros și cu mutră de victimă pe covorul asortat la cizme/sutien/poșetă. Și pentru alea care ling și bagă în gură cine știe ce grozăvenii.

 După ce v-ați asigurat că nu mai aveți poluare vizuală undeva la vedere, luați momos un dicționar, și verificați cu atenție corectitudinea gramaticală a aberațiilor vorbelor de duh pe care urmează să le faceți publice. Nu mă aștept să știți gramatica perfect. Nici eu nu o știu! Dar chestii de genul „Vom muriii cu toți!” „Merităm să vină sfârșitul lumii, pentru că a-m păcătuit cu toți și ceva se v-a îmtâmpla până  la urmă.” sau „ Moartea e o datorie santem păcătoși trebuie so plărim cunva” nu or să mă convingă prea curând.

Dacă bifați treburile de mai sus, vă rog frumos, tratați cumva boala care vă împinge la s-alde astea (prostie îi zice) că s-ar putea să vină sfârșitul lumii numai din dorința universului de a scăpa de specimene ca voi!

Buuun, acum că m-am răcorit, am un mesaj pentru toți cititorii acestui blog:

Crăciun Fericit dragii mei! Să vă dea Moș Crăciun noroc și sănătate, și să fiți iubiți! Să ne citim voioși la anul! Vă iubesc, chiar dacă nu vă cunosc. Voi faceți acest blog să existe, iar prin faptul că există bloguri, eu m-am ales cu acest minunat prieten care este Adelin Hogea. Cum ar spune Moisescu, mă înclin!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *