Testament

Sfarsitul lumii
Pentru că se apropie sfârşitul sfârşiturilor şi până şi Google îşi pregăteşte un doodle care să ne tulbure minţile (aşa declarară oamenii), m-am gândit să-mi fac testamentu’. De lăsat, nu am de lăsat nimic, pentru că nu am pe numele meu decât abonamentu’ la internet, vreo două carduri, buletinu’, permisu’ şi cartea de alegător. 😆 Le las p-astea oricărui supraviţuitor al sfârşitului lumii. 😆

Probabil cel mai important lucru pe care aş vrea să-l las prin „testament” şi de care nu dispun în cantităţi foarte mari ar fi inteligenţa. Cât mai multor oameni le-aş da cât mai multă inteligenţă. Să se trezească la realitate şi să înceteze să mai caşte urechile la astfel de prostii mediatice precum „sfârşitul lumii„. Spuneam acum vreo 2 ani cred, pe vechiul meu blog, că astfel de bombe fac foarte bine multora din punct de vedere financiar. S-au făcut filme despre sfârşitul lumii (acel „2012” cu John Cusack care s-a pişat pe legile gravitaţiei de la distanţă e doar unu’ dintre ele), s-au făcut documentare, au apărut culturi religioase, pliante, fluturaşi şi prezervative despre sfârşitul lumii. Toate rahaturile astea umplu buzunarele unora de bani mai repede şi mai bine decât îşi umplu popii buzunarele.

Oameni naivi avem, oameni deştepţi avem… sfârşit al lumii avem. Să ne bucurăm cu toţii de coincidenţele vieţii.

 

Până data viitoare, să aveţi un sfârşit al lumii fericit!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

3 comentarii

  • Andreea spune:

    Chiar dimineata am ras in hohote cand au zis desteptii de la radio ca sfarsitul lumii vine sigur, intrucat era trecut de 7:30 si nu era niciun semn sa se lumineze. Dar ei nu au vazut si ceata de afara si vremea cat de rea este. Data cand va veni sfarsitul lumii nu trebuie stiuta. Atunci, unde mai e farmecul?:)):))

  • Natural spune:

    Pe langa urarile de sanatate, spor in toate si sarbatori blogosfericite si imbelsugate, ai de la mine o recomandare, dar si o leapsa de ajun.

    Te bagi la leapsa sau la un comentariu?

1 Trackback

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *