Cocina 0(zero)TV

Pr’etenaşu’ Emil Călinescu, singuru’ doctor în manele de pe la noi, a fost foarte agitat ieri după ce-a aflat că ăia de la CNA i-au închis prăvălia lu’ Dan Diaconescu. Nu este chiar închisă, pen’ că mai sunt câteva aspecte juridice de clarficat, plus că omu’ poa’ să le atace ăstora de la CNA în instanţă decizia. Dar astea sunt aspecte ce nu sunt luate în seamă de opinia publică în momentul de faţă. Ştirea zilei este că ăia de la CNA i-au închis cocina lu’ Diaconescu. Şi cum spunea, conaşu’ Emilache s-a agitat puţintel, oferindu-ne câteva informaţii interesante:

 Emil Calinescu - 0TV

Cerculeţu’ ăla din poză de lânga momentu’ când a fost publicat statusu’ ăsta îmi dă dreptu’ să postez aici cele declarate de pr’etenaşu’ Emil. Şi ce-am io de zis despre vorbele astea e că îmi pare rău că omu’ nu-i pe ştatu’ de plată al 0TV. Ar fi meritat efortu’…

Revenind la ceea ce vreau io să spun aici, zic că mă bucur nespus că se închide cocina asta de televiziune. Ceva mai nociv în întregă mass-media românească nu există. Sunt astfel momente când chiar nu-mi pasă ce motive sunt puse pe masă, rezultatul final fiind cel ce mă interesează. Aşa că, dacă se închide 0TV pentru că nu s-au plătit prezervativele folosite de angajaţii televiziunii, eu mă bucur enorm. Orice om normal la cap, cu discernământ şi 2 neuroni funcţionali, ar putea spune că Diaconescu a încălcat câteva legi ale audiovizualului, dar nici din punct de vedere moral n-a stat prea bine.

Şi-i culmea, că în grădina 0TV, aşa cum am mai menţionat eu, prostia s-a ridicat la rang de artă. N-a fost vorba de satiră, n-a fost vorba de ceva important din punct de vedere moral sau cultural pentru populaţie. Nu, a fost vorba în fiecare zi despre prostie urcată pe piedestalul perfecţiunii. Ca mai apoi să vezi apărând pe scena politică şi un partid clădit pe seama activităţii desfăşurate de numitul Diaconescu Dan în timpul emisiunilor lui de doi lei. Ca dovadă a faptului că sunt mulţi proşti în ţara asta avem rezultatul obţinut de PP-DD la alegerile locale din iunie cât şi la cele parlamentare din decembrie.

De decizia CNA am aflat citind un status pe facebook (postat de Olix) şi mai departe după ce am citit o ştire de pe un site de specialitate. Altceva nu m-a interesat şi nu mă interesează în continuare. Nu-s decât un băiet care s-a cam săturat să ştie că un post de televiziune există şi prezintă un aşa grad de toxicitate pentru oameni. Practic, nu mă interesează ce soluţii găsesc autorităţile abilitate de a-i închide şandramaua lu’ Diaconescu, numa’ s-o faCĂ CÂt mai repede cu putinţă. Şi dacă uşor, uşor, absolut toate emisiunile 0TV-iste difuzate de alte televiziuni doar pentru că se uită prostimea la ele ar dispărea, probabil că atunci când voi avea un copil nu-i voi interzice să se uite la televizor… poate. 🙂

 

Până data viitoare, succesuri zic!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

4 comentarii

 • Si cocalar, si doctor plagiator (altfel comparatia cu Ponta e inutila), si fan DD/OTV. Mama cate defecte am (oare or fi singurele?). Si, la dracu’, nici fatza nu m-a ajuta.

  • Magda spune:

   Tinere domn, fac abuz de libertatea la opinie si-mi exprim opinia si mai adanc. Departe de mine ideea de a va jigni. Cand am spus ca fata nu va ajuta, ma refeream la cu toooootul altceva. Cand ma uit la dumneavoastra, imi vine sa va apuc de obrajori si sa va mangai pe cap, cu intelegere. Cum fac cu fiul meu cand spune prostii. Si nici stilul copilaresc de a scrie nu v-a ajutat aici, trebuie sa fiti mai concis, sa credeti ceea ce spuneti. Mai adanc de atat nu intru, ca doare.
   Multe succesuri!

 • Keep Reading spune:

  Multumesc Frumos !!

 • Nico spune:

  I love you, Magda! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *