Dan Negru când scrie, nu tzipă. Nici eu.

Mă tot iau de bunică-mea atunci când vorbeşte la telefon pentru că are obiceiul de a vorbi foarte tare. Şi când mai vorbeşte cu careva face ce face şi mai saltă tonul. Şi cum dacă trăieşti cu ţiganu’, înveţi ţigăneşte, iată-mă moştenind acest obicei pe care nu-l prea agreez. Bă nene, salt volumu’ atunci când râd sau când sunt în vreun loc unde-i un pic de gălăgie. Ţip ca să mă fac o ţâră auzit. 😆

Şi dacă tot veni vorba de asta, aseară mi-am etalat talentele de ţipător la un event blogosferic. Aş fi vrut să spun că e primu’ mare event de acest gen la care particip, dar nu m-a impresionat cu nimic adunarea. Car’ va să zică, Irina ne-a tras de urechi pe mai mulţi într-un grup pe feisbuc, mititelu’ şi parioru’ de Emil s-a ocupat de aducerea oamenilor alături într-o locaţie şi uite aşa mi-am petrecut eu sâmbata de ieri în 3 locuri.

Aşadar, s-a strâns lumea în Open Pub (localizat pe Str. Tunari, Nr. 65, la 4 minute şi 25 de secunde de mers pe jos de staţia de metrou Ştefan cel Mare), eu am venit puţin mai târzior (pentru că mai avui două locuri de vizitat înainte de a mă afişa la întâlneala asta), mi-am luat un vinişor fiert şi m-am apucat să belesc ochii în jur. Mă salutai cu Irina la intrare, după care m-am luat de gât cu Emil, apărând trufaş în faţa lui, întrucât nu ştie nimic despre oameni. Pe scurt, noi doi am avut un pariu mic legat de număru’ celor ce-ar fi trebuit să fie prezenţi aseară. El o ţinea sus şi tare că vor veni toţi cei 40 şi ceva din cei care au dat „Going” la un amărât de event de pe facebook plus alţi câţiva cu „Maybe„, eu am vrut să fiu finuţ şi i-am spus că dacă vor absenta mai puţin de 10 dintre cei ce s-au anunţat ca „SIGURI„, are de primit o cană de vin fiert de la mine. Gest simbolic, dar pariul e pariu. Adevăru’ e că a fost aşa cum am spus şi prezenţi nu au nici măcar 30 de oameni. Sociologule, l-ai pierdut p-ăsta. Aştept următoarele noastre pariuri.

Dacă ar fi să trag o concluzie simplă despre întâlneala asta, aia ar fi că am văzut numa’ bisericuţe. M-am simţit ca şi cum m-aş fi dus într-o cârciumă unde ştiam că vor fi vreo doi cunoscuţi şi cu care aş fi vorbit toată noaptea. E drept că la treaba asta, o influenţă mare a avut-o locaţia. Pur şi simplu nu aveai cum să stai în aşa fel încât să iasă o pălăvrăgeala mare între toată lumea. Şi că veni vorba de locaţie, sunt curios unde mama naibii am fi încăput toţi dacă Emil câştiga pariul cu mine. Dar n-are contează asta. Nu comentez nimic de locaţie, pentru că am văzut deja că au zis alţii destule despre asta. Pe mine oamenii prezenţi m-au interesat, nu locaţia.

Şi dacă zic de oamenii prezenţi, aseară am stat în preajma părintelui bulibaşă Neuron, în preajma momaxorului şef Moroşanu Teodor Marian,am râs cu Spanacu’, dădui noroc cu Andrew m-am întreţinut puţin cu Simona, o întrebai pe Bianca dacă şi-a adus smartphone-u’, i-am făcut morală lu’ Ciprian, am cunoscut-o pe varianta blogosferică a Innei, Diana, am schimbat o vorbă cu Victor, mâncai din pişcoturile aduse de Irina, îl tachinai pe olteanu’ de Emil, m-am tras în poze cu câţiva inşi, şi-am mai cunoscut alţi câţiva oameni buni. Eu am tras pe dreapta uşor după ora 9, întrucât aveam un tren de prins şi bag’seamă că pierdui o parte bună din distracţie. Oamenii au mai stat şi din ceva poze, observai că s-au pus pe dănţuit la un moment dat.

Mno, treaba în viziunea mea fu cam aşa. M-am simţit bine, am schimbat cuvinte frumoase, am cunoscut câţiva oameni interesanţi şi am bifat încă o noapte de hoinăreală. Am plecat de acolo fără să fi pierdut nimic, geacă, telefon sau alte asemenea. Ce nu mi-a plăcut clar au fost bisericuţele create. Am plecat de acolo fără să-mi pese de faptu’ că unii au fost nemulţumiţi de locaţie, de chestii şi trestii. Şi făcui şi poze. Iaca una dintre ele:

 Blog meet - Open Pub

Mi-a plăcut. Mai trec pe la astfel de event-uri…

Până data viitoare, te trailes bahtalo!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

4 comentarii

2 Trackbacks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *