Un anişor de "Blog-ul unui om"

Acum un an de zile, pe 18 ale lunii, ziceam prima treabă aici. Ziceam că pun în cui haina „blogspot” şi îmbrac haina „wordpress„, cu tot cu un domeniu propriu. Şi o luam, aşa cum am mai spus, de la 0. Anul a trecut şi zic că ce s-a întâmplat cu blog-u’ ăsta, s-a întâmplat bine. Tehnic, lucrurile au stat cam aşa, conform Google Analytics:

Statistici Google Analytics

Ăştia mai pricepuţi, să-mi interpreteze ei datele astea, că pentru mine multe sunt dileme. Plecând de la nimic, fără să am o activitate intensă, zic că stau destul de binişor. Cu atât mai mult cu cât nu traficul cât mai mare se află în gândurile mele atunci când scriu. Şi după spusele unora, oameni care n-au avut niciun interes a mă lăuda pe mine, scriu destul de bine… şi sunt şi destul de arogant ca să mă laud cu asta. Mai spun şi că 115 articole au fost comentate până acum de 339 de ori, ceea ce iar este un lucru bunicel. Toate astea să ducă la mai multe, zic eu. 🙂

Într-un an de zile zic că am evoluat destul de mult. Şi zic că o să mai evoluez, că aici nu mă opresc. La mulţi ani, „Blog-ul unui om – by Adelin Hogea„!

Urare - La multi ani, blog!

Aş vrea, dacă există doritori printre voi, să-mi lăsaţi la articolu’ ăsta în comentarii, câteva rânduri, de bine sau de rău, despre blog-ul ăsta. Mulţumesc!

 

Până data viitoare, vă pupă Ade!

 

P.S.: Azi, 20 ianuarie, împlinesc 24 de ani. La mulţi ani mie!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *