De Ziua Îndrăgostiţilor

Ziua Indragostitilor

Cam slabă participarea astăzi… ori e prea dimineaţă, că doar e 9 juma’. Astăzi este Ziua Îndrăgostiţilor pe stil americănesc. Este ziua în care bajeţii şi-au făcut bagajele şi se mută cu zecile la unu’ singur acasă, ca să-i vadă diseară cum joacă Steaua şi CFR în Europa League.

Am impresia că la un moment dat în viaţa mea eram împotriva „Valetine’s Day”, fără să îmi aduc aminte motivul. Nu mai e aşa. Am îmbrăţişat cu toată dragostea această sărbătoare împrumutată. 😆 De ce? Pentru că e drăguţ să ştii că poporu’ românaş, în special bărbaţii, au de sărbătorit de două ori într-o lună acelaşi lucru. Aud pe câte unii care-şi exprimă dezacordu’ în ceea ce priveşte ziua de azi. Well, este normal, pentru că trebuie să existe şi cei care s-o ardă puţin hater-eşte. Până la urmă, marea majoritate a sărbătorilor noastre sunt împrumutate (Paştele, Crăciunu’ fiind două exemple foaret concludente), aşa că nu văd de ce să nu adoptăm încă una… am adoptat-o deja. 😆

Cum spuneam, cam slabă participarea anu’ ăsta. În anii trecuţi mai auzeai de un mare party pe undeva, ceva evenimente grandioase dedicate îndrăgostiţilor. Astăzi mai nimic. Doar ăştia la televizor amintesc în treacăt, pe Facebook am văzut că n-a izbucnit nicio epidemie de statusuri şi poze dedicate zilei îndrăgostiţilor.

Cea mai tare mi se pare campania celor de la Radio Prahova. Au lansat ei un concurs de ValenGobete, combinând astfel ambele sărbăreţe. Fain tare…

Well, să fie clar faptu’ că am ceva cu toţi ăştia care sunt anti Valentine’s Day, aceşti falşi şi ipocriţi naţionalişti. Şi nu vorbesc despre bătrânii neamului nostru, vorbesc de ăştia tineri… care sunt împotriva zilei îndrăgostiţilor pe stil americănesc, da’ să costumează cu cele mai ciudate costume şi-o ard în cluburi de Halloween. S’teţi simpatici, zău!

Băi oameni buni, de ziua îndrăgostiţilor fiţi oameni deştepţi şi rupeţi-vă de rutină. Consideraţi ziua asta ca fiind acea zi specială, dedicată vouă. Nu-i vorba de a vă iubi mai mult azi, e vorba de a simţi că există o zi în care voi sunteţi cei care contează, voi îndrăgostiţii. Happy Valentine’s Day!

 

Până data viitoare, iubiţi-vă mult!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

2 comentarii

  • AndreiBlog spune:

    Nu ca sunt impotriva acestei sarbatori, dar urasc oameni care asteapta aceste sarbatori ca sa zica te iubesc sau sa cumpere ceva special iubitei/iubitului.. nu cred ca e normal! De aceasta zi, poti sarbatori, poti iesi undeva.. nu neaparat ziua indragostitilor inseamna „Te iubesc! si o floare!”
    Sper ca intelegi la ce ma refer…

    • Adelin spune:

      Înţeleg, dar nu pricep. Ziua asta ar trebui luată cum iei tu, de exemplu, ziua ta de nume. E fix acelaşi lucru. Nu zice nimeni să zici „Te iubesc!” doar azi sau de Dragobete, dar cu toate astea ar trebui ca noi toţi să considerăm ziua asta, Ziua Îndrăgostiţilor, ca fiind ziua aia în care cuplurile sunt sărbătorite. Înţelegi tu la ce mă refer.

2 Trackbacks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *