Deschiderea RSS Pub

Se adunară mulţime mare de oameni aseară la deschiderea cafenelei blogger-ilor, RSS Pub. Întâmplarea a făcut ca părintele Neuron să mă întrebe ieri dacă îmi fac drum la deschidere. Numa’ bine, că eu uitasem de evenimentu’ ăsta. Şi cum mă aflam prin Bucureşti, prin zonă, iaca m-am prezentat la frumoasa locaţie.

Despre frumoasa locaţie, numa’ de bine. Iar astea nu-s doar cuvintele mele. Cam toţi dintre cei cu care am conversat aseara despre RSS, au avut numai cuvinte de laudă. Culori primitoare, Urşi (şi restu’ neamului de beri) puşi la rece, oameni buni cu care să schimbi o vorbă şi-o atmosferă excelentă. Spre surprinderea mea, am aflat că toată amenajarea pub-ului a durat doar 3 luni… neterminându-se nici măcar aseară, când a fost ridicată şi faimoasa perdea, sub ochii noştri.

Victor ne-a urat de bun venit, ne-a spus câteva cuvinte frumoase despre ce şi cum s-a muncit pentru ca noi să putem să ne bucurăm de cafenea şi ne-a invitat să ne simţim bine, lucru care s-a şi întâmplat. Iar dacă hater-u’ de Emil n-a scris nimic de rău despre cele de aseară, atunci este clar că totu’ a ieşit aşa cum trebuie.

Urechile ne-au fost încântate de Maria-Magdalena Dănăilă, cu câteva melodii frumoase (pentru care am fost nevoit să caut versuri pe net 😆 ), şi de încă un nene (nu ştiu cine a fost, ce ne-a cântat…). Am avut parte de două numere de stand-up comedy, unu’ mai bun, unu’ mai puţin bun. De entertainment nu am dus lipsă deci, băutura fu pe săturate, scorurile sunt de bun simţ pentru o cârciumă din Bucureşti. Nu ne mai rămâne decât să călcăm pragu’ pub-ului ori de câte ori vom avea ocazia.

Eh, acum despre cei prezenţi. Nu o să spun prea multe, decât că m-am reîntâlnit cu părintele Neuronie (ce mi s-a lăudat că i-o lucrat careva blog-u’ de i l-a făcut să arate bine), cu Spanacu, Doru, Andrew, Simona(şi cu prietenul ei), Ciprian, Emil, Cristian. Făcut-am cunoştinţă cu Sandy, Alexandru Pârlogea, Şerban Păun şi alţi câţiva pe care nu mi-i amintesc acum, că deh, îmbătrânesc. Şi că veni vorba de amintit… seara a trecut prea repede pentru mine… şi n-am băut decât 5 beri… Mă rog, i-am mai văzut în treacăt pe acolo pe Chinezu, pe Irina şi mulţi alţii. Lume multă, coane. Lume multă şi bunicică.

Ca fapt divers, am pus la aceeaşi masă două fetiţe timide: pe Emil şi pe Ciprian. Am mai stat la masă cu ei în momentu’ ăla şi alţi oameni, ascultând versiunile fiecăruia despre pseudo-scandalu’ ăla iscat între ei (şi Irina, dar ea plecase între timp din pub) pe la sfârşitu’ lunii ianuarie. Nu ştiu cum a rămas treaba pen’ că io mi-am luat tălpăşiţa de acolo uşor până în ora 23:00, dar mi-s curios tare…

Eh, mă bucur că absolut toţi cei pe care i-am citit azi dându-şi cu părerea despre cele întâmplate au avut numai cuvinte de laudă despre RSS Pub. Asta înseamnă că totul a fost făcut aşa cum trebuie. Apropos, cârciuma se găseşte pe Str. Popa Nan, Nr. 3A.

 

Până data viitoare…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

14 comentarii

2 Trackbacks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *