Nu sunt un blogger bun

Citesc şi eu ca tot omu’ alte blog-uri, citesc şi comentarii la articolele altor blog-uri, chiar citesc şi articole în care oamenii vorbesc că primesc feedback-uri în mesaje private. Am tot stat, m-am gândit, am observat lucruri şi mi-am dat seama că eu nu sunt un blogger bun. Dar deloc. Asta pentru că nu prea sunt comentat şi chiar de sunt comentat, nu-s comentat de rău. Iar lucrul ăsta mă face să-mi pierd încrederea în abilităţile mele de blogger. 😆

Sunt la limita dintre sentimentu’ de bucurie şi cel de tristeţe când mă gândesc la asta. 😆 Nu ştiu dacă să mă bucur sau să mă intristez că nu mă critică sau nu mă înjură şi pe mine nimeni pentru ceea ce scriu aici pe blog. Tot timpul am tras speranţa că tre’ să se găsească cineva care să se ia de mine pentru ce scriu, măcar cu o înjurătură, o corectură, o bârfă, o treabă, o atenţie acolo. 😆 Să ştiu şi eu că am cu cine să mă cert, că am cu cine să mă contrazic la o treaba. Aşa, vorbesc eu cu mine. Păi nu se poate aşa ceva. Sunt tare dezamăgit de activitatea mea pe acest blog. 😆

Iar ce e mai trist e că nu ştiu ce să fac ca să atrag şi eu o antipatie, un articol critic, o recenzie negativă. Mai toţi cei care dau pe aici mă tratează cu indiferenţă. Nu-mi place aşa. 😆 Ce să fac? Ce să schimb? 😆 Nu de alta, da’ m-am săturat să mi se spună între patru ochi „îmi place cum scrii„. 😆 Eu tot nu mă consider un blogger bun…
Caine deprimat

 

Până data viitoare… 😆

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

14 comentarii

 • Vorb-aia suntem buni, da’ nu ne caută nimeni!

  Păi … nu ştiu cum să zic într-acest caz! 😀
  Am observat că mulţi preferă să îmi spună părerea lor într-un mesaj pe facebook decât să lase comentariu. De-aici deduc nişte chestii:
  1. Nu-s interesaţi de traficul care le-ar reveni dinspre blog-ul unde comentează.
  2. Le e teamă să nu pară papă-lapte neavând încredere în calitatea comentariilor şi decât să vadă toată lumea, mai bine vede doar autorul şi atât.
  3. Nu vor să genereze dezbateri cu vreo ideea mai trăsnită …

  Hmmm … şi-ar mai fi, cred, dar astea îmi vin acum în minte.

  Hint: Încearcă să scrii mai multe articole pe temele / cuvintele cheie care ţi-au generat cele mai multe comentarii. 😀

 • Magda spune:

  Tratezi numai subiecte serioase, mai da-o si tu in glumite. Fa pe misoginul de exemplu, ia sa vezi atunci trafic. :))

 • Domnul Sandu Mihai spune:

  Adrenalin, de ce nu incerci tu sa scrii ceva despre dragoste / amor / nebunii?
  Sa vezi acolo controversele dracului…

 • Alex spune:

  Chiar vrei sa fii criticat? Nu e tocmai placut cand lumea arunca cu pietre in tine.

  • Adelin spune:

   Consider că am bagajul necesar să faţă la orice polemică iscată pe seama articolelor scrise de mine. Spun asta pentru de cele mai multe ori, nu vorbesc în necunoştinţă de cauză. Iar eu chiar am obiceiul să cred în ceea ce spun şi scriu. Deci, da, vreau să fiu şi criticat.

 • Pai pe de-o parte te iei de altii ca „isi spala rufele-n public”, pe de alta parte vrei critica.

  Eu zic ca ai sanse mari sa primesti comentarii daca scrii despre subiectele arzatoare din blogosfera. Si musai sa o faci la timpul lor. Despre scandalul ala care nu ti-a placut (Io Irina Ciprian) ai scris dupa o saptamana. Nu mai interesa pe nimeni.

  Scrie despre ceva actual si fa-o in secunda aia. Uite, cand ai scris despre Vocea Romaniei tin minte ca ai avut cateva comentarii. De ce? Pt ca ai scris imediat dupa incheierea evenimentului. Daca scriai dupa 3 zile articolul trecea neobservat 🙂

  • Adelin spune:

   Prietene, foarte multe dintre subiectele arzătoare din blogosferă nu prezintă interes pentru mine. Nu toate însă. Cum am mai spus, scriu când vreau, ce vreau, cum vreau… şi prefer să fie calitativ, nu cantitativ, cum fac alţii (nu dau nume :lol:)

   Articolu’ ăsta e cât se poate de ironic, sper că ţi-ai dat seama. Totuşi, da, vreau şi critică… sunt deschis la orice fel de discuţie.

   Scandalu’ vostru l-am abordat atunci când l-am văzut… şi l-am abordat pentru că am vrut.

 • Tony spune:

  Pai bagami-as si scoatemi-as din blogul tau de 2 bani care-l urmaresc mereu. Pai tu esti blogger ma? Esti o tentativa nereusita, pierzi vremea ca un loser aici si te mai si vaiti. Pai lasa-te in plm de bloggerit ca esti VARZA.

  Nu stiu, da mie nu mi-ar place sa primesc feedback ca asta^ Mai bine deloc.

1 Trackback

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *