Adelin Petrisor NU a murit

Pentru mulţi e-un şoc titlul meu de articol, judecând după ce caută unii pe Google şi ajung aici, pe blog-u’ lu’ băiatu’. Ca să exemplific, am următoarele print-uri făcute în dimineaţa asta.

Adelin Petrisor a murit

Prima imagine e din Google Analytics… şi cred că nu-i adevărată. Au fost mult mai mult de 16 astfel de căutări de pe 17 ianuarie anu’ trecut, de când am inserat script-u’ cu pricina. Multe dintre ele le-am surprins urmărind widget-u’ Feedjit, de-l vede toată lumea în sidebar-u’ meu. Nu ştiu de unde până unde, nu ştiu ce ştiu oamenii ăia de caută chestiile astea pe Google, dar pot să spun că jurnalistul nostru, tizu’ meu, nu-i mort. E viu, nevătămat şi îşi desfăşoară activitatea jurnalistică într-un mod exemplar. Într-una din zile i-am lăsat omului un mesaj pe pagina sa de facebook, cu ceva legat de căutările astea care tot aduc oameni aici. Răspunsu’ face toţi banii:

Salutare. Fiecare cauta ce poate.  Cele bune.

Well, pentru cei doi de azi dimineaţă şi pentru toţi ceilalţi care au fost de-a lungul timpului, am o singură chestie de zis: Adelin Petrişor NU a murit!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *