Audi S3 Sedan

Prima dragoste nu se uită niciodată. În cazul meu, maşinile. Mic eram, mergeam de mână cu părinţii şi eram întrebat de mărcile maşinilor care treceau pe lângă mine. La doar câţiva anişori eram în stare să recunosc mărci de maşini după doar câteva elemente de design ale modelelor pe care le vedeam pe străzi. Lucrul ăsta mi-a antrenat într-un fel atenţia la detalii pe care o am acum. Şi dacă vine vorba de atenţia la detalii, fac un joc de cuvinte şi spun că un detaliu mi-a atras atenţia zilele astea. Cam în felul ăsta mi-a atras atenţia: 

The Mask - surprised

Este vorba de pozele oficiale ale celui mai recent model lansat de cei de la Audi: A3 Sedan. Detaliul ăla de care vorbesc este reprezentat de versiunea S a modelului: S3 Sedan. Maşina arată într-un mare fel, iar oricare dintre pozele oficiale lanstate, făcute din orice unghi, fac ca pentru mine maşina asta să fie perfectă. Liniile modelului se îmbină perfect, nefiind un model nici prea pătrăţos, dar nici „lichid„.

Când vorbesc de pozele oficiale, mă refer la pozele astea, câteva dintre ele:

Audi S3 SedanAudi S3 SedanAudi S3 SedanAudi S3 Sedan

Singurul lucru ce nu-mi place la maşina asta, lucru care îmi aminteşte de fapt că maşina asta e dintr-o clasă de modele pe care n-o agreez, este interiorul, planşa de bord mai exact. Nu-mi place neam. Dar, era prea de tot ca maşina asta să fie perfectă din toate punctele de vedere pentru mine. 😀 În rest, mi se pare magistrală, demenţială, excepţională, cu un design ce m-a lăsat cu gura căscată, cam aşa:

The Mask - surprised

Pe www.worldcarfans.com găsiţi următoru’ filmuleţ de prezentare al modelului, plus o sumedenie de detalii tehnice:

 

Deci? Cum e? Cum arată?

Mai multe poze, dar şi sursele mele de inspiraţie pentru articol, găsiţi în următoarele două link-uri:
http://www.desktopmachine.com/press/2046/Audi_S3_Sedan/
http://www.worldcarfans.com/113032755736/2014-audi-a3–s3-sedan-revealed

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *