Frecţie slabă

Trezitu-m-am ca toate găinile şi eu şi dacă tot ploua de mama focului, am zis că e cazu’ să spun pas azi mersului până la gară, nu de alta, da’ faptu’ că urăsc ploaia mai mult decât orice e un lucru în care cred cu tărie. Dacă tot am zis pas, am mişcat mouse-u’ şi-am belit ochii în câteva articole pe nişte blog-uri. Într-o ordine aleatorie, am citit asta, asta, asta, asta, asta, asta (personal,  despre ultimu’ „asta”  zic că e cel mai interesant şi bun), nişte comentarii şi-alte asemenea. De te roade curiozitatea, dă matale (matale n-are cratimă) nişte clici pe fiecare „asta” şi vezi că te trimit pe bloagele respective, ca să vezi ce-au zis oamenii.

Nu o să intru în prea mari detalii, pentru că vreau să am o reacţie fix pe măsura a ce cred eu că e gargara asta ieftină legată de campania ălora de la KFC: frecţie slabă. Aia cu „termenii” Facebook încălcaţi mi se pare cea mai slabă. Adicătelea, toţi ciumpalaticii ăia pe care îi cheamă în fel şi chip pe Facebook ar trebui raportaţi, arşi pe rug, iar cenuşa să le fie aruncată în 7 colţuri diferite ale lumii, pen’ că-ncalcă regulile şi termenii Facebook-ului.

Ah! Şi să nu uit, pentru mine, KFC este o cârciumă în care nu intru neam. De fapt, pragul lor l-am călcat de vreo 4 ori maxim în viaţa-mi, iar asta la insistenţele damelor cu care mă ţineam de mână pe stradă în momentele alea. Deci, nu-s partizan în niciun fel.

Mno, interesant mod de a-mi începe dimineaţa. Da’ recuperez puţin mai târziu, când parchez în faţa shaormeriei de peste drum de Gara de Nord. 🙂

shaorma

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

10 comentarii

 • Vere, să iei cu de toate! :))))))))))

 • Tu n-ai înţeles nimic, de fapt. Și mai spui că ultimul cică e cel mai bun articol pe care l-ai citit pe tema asta. Da, probabil datorită faptului că a făcut SEO pe shaorma! Mai uită-te şi la impresiile generate de articole şi vezi care sunt în schemă. La copy/paste și articole scrise ca să nu trecem pe lângă scandaluri ca gâsca prin apă, să avem câte un pingback în dreptul celor care au câteva mii de vizualizăti, da, suntem toţi buni!

  Eşti întreg la minte? E o CAMPANIEEEE care susţine încălcarea TOS Facebook! O CAMPANIE!!! Mi se rupe mie de Printzesyca Frumushik; I don’t give a shit! Important e că o un brand instigă la încălcarea regulilor. Asta e problema! Observ pe zi ce trece că tot mai mulţi consideră Facebook-ul o sârmă pe care să-şi întindă rufele şi atât.

  • Adelin spune:

   Oh, dar am înţeles tot. Am înţeles că sunt câţiva care fac gargară pentru nimic, iar BRAND-U’ ăla… BRANDU-u’ BĂĂĂĂĂ!!! are o durere în anus bag’seamă faţă de se întâmplă. Şi da, sigur asta urmăresc, să prind pingback-uri şi vizualizări şi ce mama dracului ai mai zis tu acolo. Fix asta urmăresc eu atunci când scriu pe blog. Cea mai tare blogger-iţă (te crezi că) eşti.

   Mă fetiţă, bag’seamă că tu nu eşti întreagă la mine, dacă te consumi pentru o asemenea CAMPANIEEEEEEEEEEE. 😆 Te pup! :-*

  • un muc spune:

   fata draga, tu esti proasta? crezi ca manafu (Social Media expert in plm) nu stie termenii de facebook? :))))

 • Tony spune:

  Si pana la urma a fost gustoasa shaworma?

 • sa fie cu de toate :)) ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *