10 Ponturi pentru a calatori in Grecia

Aceste 10 ponturi de calatorie ce au ca destinatie Grecia va vor furniza un punct de plecare atunci cand luati in considerare sa vizitati aceasta frumoasa tara. De la Insulele Grecesti la Creta, Grecia va pune la dispozitie plaje superbe, viata de noapte, restaurante si situri arheologice.

 1. Folositi bani. Sunt ATM-uri peste tot in Grecia, insa unii vanzatori ofera reduceri daca achitati cu bani, astfel puteti economisi daca tot sunteti in vacanta.
 2. Rezervare Online. Cand faceti o astfel de rezervare nu e neaparat sa intrati pe un anume website. Puteti contacta un bun agent de turism sa intrebati avantajele si dezavantajele fiecarui oras/hotel. Unii agenti de turism au oferte bune pentru anumite destinatii.
 3. Alegeti o croaziera. Asta in cazul in care doriti sa vedeti cat mai multe insule.
 4. Folositi o agentie de turism. Rolul lor este sa rezerve zboruri, sa conceapa ititnerarii care sa se incadreze intr-un anumit buget, asa ca cereti-le exact ce va doriti.
 5. Siguranta. Grecia e una din cele mai sigure tari din Europa si Atena e considerat cel mai sigur oras. Femeile pot calatori singure si terorismul are grad foarte redus aici.
 6. Limba. Majoritatea barmanilor/ospatarilor, angajatilor hotelurilor, agentilor de turism si proprietarilor de magazine vorbesc engleza in Grecia.
 7. Trenurile InterCityExpress. Daca sunteti interesati de orasele stravechi, aceste trenuri au curse intre Atena si ruinele Templului Heraeum.
 8. Soferi de Taxi. Sunt printre cei mai politicosi si cunosc mai toate locatiile importante, vorbesc engleza si stiu foarte bine toata zona.
 9. Masa. La majoritatea restaurantelor veti gasi la intrare un meniu in limba engleza si conversia in diverse monede.
 10. Profitati de cultura. Grecia se bucura de siesta intre orele 14 – 17, zilnic, indeosebi vara cand e foarte cald. Vizitatorii ar trebui sa respecte aceste ore si sa nu faca zgomot.

Grecia este o frumoasa tara de vizitat si explorat si aceste 10 ponturi ar trebui sa va ajute in planificarea unei vacante perfecte. Oferte puteti gasi si pe site-ul sejur24.ro Respectandu-le cultura si fiind amabili va fi un plus atunci cand veti vizita Grecia si orasele sale stravechi. Localnicii sunt foarte buni cu turistii si vizitarea Greciei poate fi o experienta profunda

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

2 comentarii

 • Daiavedra spune:

  As mai sugera eu un pont de actualitate si care trebuie luat in considerare inainte de a pleca spre Grecia: anunturile privind grevele.
  Dupa cum s-a vazut ieri, multi dintre turistii care au mers in insule de 1 mai au trebuit sa astepte ore bune terminarea grevei pentru a putea efectua traversarea.
  Foarte utile ponturile, am pus linkul la favorite!

  D.

  • Adelin spune:

   Grevele nu sunt ceva frecvent. Dacă ai norocu’ să pleci în Grecia cu trenu’ în ziua în care este o grevă în sistemul ăsta de transport public, se cheamă că ai ghinion mare. Totuşi, să spunem că este util şi ce ai spus.

   Mă bucur că ai pus link-ul la favorite, chiar dacă ai spus-o numai pentru link-u’ tău postat frumos la descriere. :p

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *