Am descoperit-o pe Aylin

Aylin CadirPentru articolul ăsta, mulţumiri trebuie să-i aduc lui Vali. De nu-i citeam articolul cu pricina, nu o descopeream pe Aylin. În ultima vreme am nişte gusturi în materie de muzică destul de ciudate pentru unii. Ascult foarte, foarte mult country. Am amintit de o trupă într-un articol mai vechi şi o să mai amintesc zilele astea de câştigătorul X Factor 2012. La Vali pe blog am descoperit o artistă care cântă jazz… şi cântă foarte bine jazz. De Aylin Cadîr este vorba. Aţi auzit-o când cânta în POPS acum mulţi ani, pe tv aţi văzut-o în „Cu un pas înainte„, serialul dat de PRO TV în perioada 2007 – 2008. Şi pe la „Dansez pentru tine” am văzut-o, evident, dansând. Car’ va să zică, ştiam că le are cu actoria, ştiam că le are cu dansu’, ştiam că le are cu cântatul, dar nu ştiam că le are şi cu muzica jazz. Acum am descoperit şi această calitate a ei. Şi îmi place mult, mult de tot. Iată şi motivele pentru care îmi place ce am descoperit:

Aylin – Cloud

 

Aylin – Chemistry

 

Cum ar spune Aylin în Chemistry, it’s simple like A, B, C, and 1, 2, 3 că îmi place ce cântă ea. Astfel, mai intră un artist român în topul preferaţilor mei, cei care orice ar lansa, eu trebuie să ascult.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

4 comentarii

 • Anca spune:

  Imi place cum suna, chiar si tonul vocii, dar in prima melodie imi pare ca o imita oarecum pe Amy Whinehouse, iar in a doua pe Christina Aguillera
  Asa… in mare e ok
  Sincer, pana acum nu am auzit de ea
  Ne ramane sa ii uram succes, pentru ca e o piata muzicala cu o competitie acerba

  • Adelin spune:

   Asta cu imitatu’ mi se pare o chestie trasă de păr. Eu am ascultat-o pe Aylin fără să mă gândesc că îmi sună vocea ei asemănător cu a altei cântăreţe. Pur şi simplu m-am bucurat de ceva unic deocamdată pe piaţa muzicală autohtonă.

 • Yamasha spune:

  Si totusi, ea n-a fost la alege asia? e veche in breasla, poate acum incepe sa munceasca serios…

  • Adelin spune:

   Păi am zis c-a fost în POPS. Formaţia s-a format din fete care au fost la „Alege A.S.I.A”. Erau bune şi s-a gândit Adrian Ordean că le-ar sta bine într-o trupă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *