Am spus multe

Photo illustration by Mindy RickettsMă gândesc, uitându-mă la articolele de pe blog, că am spus că voi scrie multe pe aici. Am spus că voi scrie despre artiştii români care îmi plac cu adevărat, am spus că voi readuce la viaţă 15 articole de pe blog-ul vechi, plus multe alte chestii. Despre câţiva artişti am scris, dar mai am câţiva în minte, alea 15 articole le-am lăsat în aer momentan, pentru că persoana care le-a ales a dispărut din raza mea vizuală. Nici măcar ăsta nu e motivul pentru care le-am lăsat în aer. De fapt, ideea e că s-a dus şi inspiraţia pentru articolele alea. Pur şi simplu nu ştiu ce să scriu. Am spus că voi face multe alte lucruri, printre care şi faptu’ că mut blog-u’ pe un alt host, unu’ plătit. Nici până în ziua de azi nu am făcut-o. Mi-am spus că reorganizez felul cum arată blog-ul ăsta, schimb un template, refac categoriile de articole, paginile şi ce ar mai fi de refăcut. Nţ, nici asta n-am făcut…

Aseară, în gând, mi-am spus că nu o să mai scriu o perioadă. Motive aş avea. Scriu mai mult pentru mine, de un nivel destul de pueril. Marea majoritate a celor care comentează aici sunt cei care primesc înainte de toate comentarii de la mine. Ori comentariile date din obligaţie nu mă impresionează. Şi cum altele nu apar, mă gândesc că ceea ce scriu nu prezintă mare interes pentru oameni. Sunt atent la detalii, urmăresc statistici şi văd lucruri. Văd că nu prezint interes ca blogger. Motiv pentru care, mă gândesc ca de data asta să mă ţin de cuvânt cu ceea ce am spus: să nu mai scriu o perioadă pe blog, cel puţin până îmi limpezesc gândurile. Mi-am spus şi că o să cer o părere câtorva oameni despre ceea ce scriu, să văd cum stau după criteriile lor. Mi-am spus doar…

Am spus că voi face unele lucruri cu viaţa mea. Nu de ieri, nu de acum o săptămână. Sunt ani buni de când am spus că voi face ceva. Nici cu asta nu m-am ţinut de cuvânt. Iar cel mai urât e că totul se prezintă ca şi cum n-aş fi încercat să fac nimic. Am spus lucruri despre mine, am spus lucruri despre oameni, am spus lucruri despre lucruri. De fiecare dată, eu am rămas aici, în acelaşi stadiu, poate chiar într-o scădere, în timp ce alţii s-au mişcat. Am spus că nu mă afectează unele lucruri. Pe dracu! Sunt un ofticat.

Mi-au spus unii că o să fie bine. Eh, am spus multe, aţi spus multe…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

6 comentarii

 • Tony spune:

  „Mai plangi ma cand bei?!”

  Acu serios, ai 20 de like-uri + 1 al meu la postarea asta, si tu zici ca nu te citeste lumea?

  • Adelin spune:

   Când plâng, nu beau… şi nici când beau, nu plâng. Treaba aia cu like-urile e şi pentru că aşa apare atunci când share-uieşti link-u’ pe facebook, în grupuri unde sunt şi alţi bloggeri. Acolo sunt şi like-uri şi share-uri. De citit, e citit blog-u’, n-am zis că nu… altceva era problema.

 • waven spune:

  Cel mai ușor este să te ții de cuvânt când îți propui să renunți. Doar zic …

 • Mihaeladm spune:

  hihi, Ade, cu totii suntem niste ofticati, dintr-un motiv sau altul !
  Dar Waven mai sus are dreptate, asculta-l, ca e om cu cap!
  E usor sa renunti, mai ales daca te compari cu altii.
  Dar compari si calitatea acelor blogari ce au mult succes??
  Unii sunt niste imbecili care abia stiu sa scrie corect, de gandit nu se pune problema,
  altii abunda in poze si lepse,
  si tot asa.
  Tu tine-ti drumul tau, ca n-or sa te ajute vreodata comparatiile.
  Poate doar ca sa te inspiri si sa te ambitionezi!

  • Adelin spune:

   Să fii sigură că nu mă văd renunţând atât de uşor la a scrie pe blog. Îi citesc pe alţii şi văd cât de idioţi sunt, iar cu toate astea, au succes. Ce naiba, eu de ce n-aş scrie, chiar dacă nu am succesul lor? Deci, nu e vorba despre a renunţa. Tot articolul ăsta s-a vrut a fi o răbufnire a mea, în care am spus lucruri mărunte, pentru că nu vreau să las „la vedere” ceea ce mă seacă cu adevărat.

1 Trackback

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *