Clipa aia în care nu ştii ce-i mai penibil

Stai puţin, meditezi şi încerci să te hotărăşti ce e mai penibil: un site de ştiri românesc care îţi oferă o ştire de tot căcatu’ (despre un video, anteţie, pus pe YouTube în 2009),  sau… nu, e ştirea asta destul de penibilă, încât nu mai ai nevoie de varianta a doua.

Pe scurt, un idiot ce semnează articolul cu M.D. a pus pe site următoarea chestie.

http://stiri.rol.ro/vezi-aici-cel-mai-penibil-dans-lasciv-de-pe-youtube-razi-cu-lacrimi-video-868984.html

Click, vezi care-i marea brânză. Treaba e că, aşa cum am mai spus, filmuleţu’ ăla e din 2009, are deja 700.000 de vizualizări pe YouTube. Altă chestie e faptu’ că în titlu sunt avertizat că o să râd cu lacrimi. Încă aştept cevaul ăla care să mă facă să râd cu lacrimi. Adică, în videoclip nu văd decât (şi o să mă exprim într-un limbaj academic) 3 tute care dansează pe-o melodie şi sunt filmate. Unde mai pui că aia în tricou negru se mişcă chiar bine, atât cât poate (da’ asta treacă de la mine).

Eh, penibil rău? Ai râs cu lacrimi?

Mda, despre asta-i vorba în marea majoritate a ştirilor de pe site-urile lu’ peşte prăjit din România. Dacă citeam de faimoasa filmare pe blog-u’ unui virgin de 16 ani, aş fi trecut peste imediat. Numai că treaba-i găsită pe unu’ din cele mai vizitate site-uri (rol.ro e pe locu’ 1 din punctu’ ăsta de vedere pe trafic.ro) din România. Peste tot vezi ştiri de doi lei, ştiri făcute pentru un public pentru care creierul era trecut pe lista de opţionale la naştere. Iar publicul ăla adoră astfel de ştiri, le comentează, le dă mai departe… ca să vadă lumea ce chestii mişto caută ei pe internet şi ce tâmpiţi şmecheri sunt. În astfel de momente parcă te gândeşti la acei jurnalişti care încearcă să facă treabă bună. Numai că lucrează în aceeaşi industrie în care lucrează şi cei ca M.D…. iar publicul îi bagă pe toţi în aceeaşi oală. D-aia presa din România (aia online cât şi aia scrisă) e de căcat, spun unii.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

6 comentarii

 • Alex Zaharia spune:

  foarte bine punctat, ma bucur ca mai e cineva care ia atitudine. M-am confruntat cu ceva asemanator despre care am scris in articolul asta http://alex-zaharia.eu/sa-fiu-hater-tentative-nereusite/ si de-atunci baietii respectivi s-au potolit

 • Javra spune:

  Comentariile din filmuleţ au fost penibile.
  Că fetele aveau ceva mai bun de făcut, e adevărat,
  dar, într-adevăr, fata cu tricou negru nu se mişca rău.
  Despre gustul în materie de muzică nu mă pronunţ.
  Ceea ce mă miră e faptul că o astfel de postare are atâta succes.
  Asta ar trebui să ne dea de gândit…

  • Adelin spune:

   De comentariile alea uitasem. Alea-s puse de cel care a postat videoclipul, fiind şi el din cercul maimuţelor amintite în articolu’ meu.

   De gândit ar trebui să ne dea destul de multe. Dar mai bine ne-ar da de lucru…

 • 2009-2013 – o sacoşă de rafie plină cu ani! Din cauza unor ştirişti-ziarişti d-ăstia am ajuns să cumpăr numai integrame de la chioşcul cu „ziare”!

  • Adelin spune:

   Eh, eu merg pe Sudoku. Mai aveam un obicei prost într-o perioadă şi îmi luam Gazeta Sporturilor, să am ce citi cât timp mer’eam cu trenu’ undeva. Puşca leului, de doi ani merg aproape zilnic cu trenu’ şi nu mai rentează treaba. Nici cu Sudoku nu mă mai zbat, trăiască aplicaţiile din Google Play.

 • Daniela spune:

  Sunt pe jos deja, not. Trebuie sa mai castige cumva o paine asa ca au trecut la filmuletele de acum cinspe ani sa le readuca la viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *