Nebunia PSY

PSYCred că am dreptul să mă consider unul dintre primii români care l-au descoperit pe PSY. Am făcut-o dintr-o prostie, frunzărind nişte topuri pe YouTube.  Gangnam style  nu avea mai mult de 25 de milioane de vizualizări la o lună de la lansare. Uite ce spuneam pe 26 august. 

PSY - Facebook

La serviciu ştiu că le arătasem celor de pe acolo videoclipul şi nu prea l-au înţeles. Aveam până mai acum un an de zile o atracţie pentru serialele istorice koreene (şi cred că m-aş mai uita la vreun serial, două), deci un videoclip din Koreea de Sud prezenta interes pentru mine. M-am uitat şi la nişte filmări din nişte concerte şi-am rămas efectiv uimit de numărul mare de oameni prezenţi la concertele lui PSY. Sunt toate pe canalul oficial de YouTube al lui PSY.

La nici un an de la videoclipul ce i-a adus lui PSY 1,521,836,270 (atâtea erau mai adineauri, un miliard juma’), omu’ nostru lanseasză un nou videoclip care se pare că îi va aduce foarte multe vizualizări. Ce naiba, doar a strâns 10,739,516 în 19 ore. 😆

PSY – GENTLEMAN

Partea cea mai tare la toată chestia asta făcută de PSY este pentru mine atunci când văd making of-u’ unui astfel de videoclip. Şi vezi cât de mult s-au distrat oamenii ăia realizându-l. Vezi câteva din fazele astea la finalul videoclipului de mai sus, dar uite o părticică din ce s-a întâmplat în timpul filmărilor pentru Gangnam style.

Pentru mulţi, videoclipurile astea sunt nişte idioţenii. Poate sunt, dar prefer asta în dauna copilaşilor îndrăgostiţi de citatele lui Coelho, în dauna rutinei şi-a monotoniei. Mie-mi place ce face PSY. Melodiile astea două de care am vorbit sunt caterincoase, dansante. Te uiţi la videoclipuri fără să-ţi pese de substraturi, fără să contemplezi la originile Universului. Mă rog, mi-am făcut înţeleasă ideea. 😀

 

Să închei frumos, i-auzi aici: I’m a matărfacăr gentleman! 😆

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *