Hey, lucruri noi pe aici… şi mai urmează…

Cunoaştem cazurile în care blogger-ii scriu, după o pauză de-o perioadă, articole în care anunţă că sunt back in business. Unii condamnă lucrurile astea, alţii sunt pur şi simplu indiferenţi. Eh, pentru ăia câţiva cititor ai mei, anunţ că sunt back in business. Sau cel puţin aşa cred. Nu mai pun aşa mare preţ pe blogger-eală, nu că aş fi pus vreodată. Cum am mai spus, scriu doar pentru că am degete şi creier. Restu’ sunt doar presupuneri.

Sunt şi alte modificări pe aici. Prima şi cea mai importantă e că am o nouă temă. Am căutat-o vreo două ore, dar şi când am găsit-o… Prin sidebar nu sunt cine-ştie-ce modificări, poate doar faptu’ că nu mai am blogroll. Adică deci practic, odată cu faptu’ că am făcut şi update wp-ului, am constatat că secţiunea „links” a dispărut din dashboard. Soluţii am însă..

Mai am ceva idei de modificări, dar să văd care şi cum se concretizează prima. Până atunci, chiar aştept un mic feed-back legat de felul cum arată blog-ul acum. Aştept idei, recomandări… şi clasicele hater-eli, că doar e la modă să o ardem în felul ăsta. 🙂

 

Mulţam foarte, foarte mult!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *