Ask-u’ eşua oricum la noi

ask.fmEste deja o regulă să te iei de ceva nou – fac referire doar la reţele de socializare – atunci când apare. Acum e la modă ca toată lumea să se ia de ask.fm. Nu e chiar aşa greu să-ţi imaginezi de ce. S-au înscris pe acolo o grămadă de agarici care-şi spun unii altora tot felul de tâmpenii.

Dar, hai să mă chinui s-o gândesc eu altfel. O să zic în primu’ rând că nu m-a impresionat de la bun început site-u’ respectiv. E la mintea cocoşului că un site în care unii întreabă iar alţii răspund, şi care să fie la dispoziţia oricui, nu are cum să ajungă altceva decât ceva asemănător unei cocini de porcării. Adică, cine naiba s-ar gândi că în România, mai ales copchilaşii, unii vor pune întrebări seriose la care se va răspunde la fel de serios? Nu, n-ai să vezi chiloţi pe broască!

O astfel de reţea de socializare, din punctul de vedere al unora, ar fi eşuat oricum la noi. Poate doar dacă s-ar fi înscris acolo numa’ politicieni, vedete şi alte persoane publice, iar fanii şi oamenii din popor să poată pune întrebări respectivilor, întrebări decente. Altfel, pentru că acolo se poate înscrie oricine şi pentru că se pot pune întrebări anonime, este clar care-i deznodământu’.

Ce cred io, e că tre’ ignorată chestia asta. Cei căroria le place să stea acolo tre’ lăsaţi să stea acolo, fără a li se da apă la moară. Da, e interesant  acum să vorbeşti în vlog-uri despre Ask.fm, e interesant să scrii articole despre Ask.fm, pentru că asta cere lumea, chipurile. Mie nu mi-a cerut-o nimeni şi dacă mi-o cerea cineva, atunci chiar că nu-mi dădeam cu părerea despre asta. Din partea unei asemenea reţele de socializare nu ai la ce chestii inteligente să te aştepţi… n-ar prezenta interes altfel. 🙂

Logic, mi-am creat şi eu cont pe site-u’ respectiv. Şi logic, n-am „succes” acolo. De ce oare? 😆

http://ask.fm/Adelinutsu

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

4 comentarii

 • Yamasha spune:

  Eu nu m-am atins de ask.fm, nici nu o voi face, mi se pare o idiotenie completa. Dar nu toti gandesc la fel.

  • Adelin spune:

   Ţi se pare o idioţenie, foarte bine, nimic de contrazis. Însă asta nu te-a făcut să urli în faţa altora că site-u’ e cum e şi e plin de ce e, nu?

 • Ciprian spune:

  Ask-ul mi se pare util in anumite privinte. La inceput l-am folosit si eu ca toata lumea, adica intr-un mod cretin. Puneam intrebari, primeam intrebari, samd. Dar apoi am inceput sa urmaresc conturi ale unor siteuri si persoane mai serioase. Ca exemplu, unul dint siteurile de hip hop de la noi are cont pe ask. Oamenii intra, intreaba de concerte, detalii despre albume, artisti, aparitii si cineva din administratia acelui site raspunde. Si e misto, e ca si cum ai citi un comunicat.

1 Trackback

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *