Ce poate fi mai pe inteles un blog

Blogul poate fi forma actualizata, modernizata a unui jurnal. Poate fi o modalitate de a-ti exprima gandurile. Sunt cuvintele tale adresate intregii lumi. Este tribuna ta, personala, iar lumea intreaga iti poate deveni spectator. Blogul poate fi tot ce-ti doresti tu sa fie. Exista bloguri de nenumarate feluri, iar ceea ce le face atat de captivante este tocmai deplina libertate, absenta regulilor.

In cateva cuvinte, blogul este un site, unde se posteaza in mod regulat. Ceea ce este nou este afisat in partea de sus a paginii. Vizitatorii pot comenta, pot lasa linkuri sau iti poti trimite comentariile lor. Tu hotarasti daca oferi sau nu dreptul la replica.
De cand au fost lansate primele bloguri, acestea au remodelat fata actuala a Internetului, au avut impact in lumea politicii, au schimbat conceptul de jurnalism si au oferit un glas gandurilor utilizatorilor si posibilitatea ca acestia sa intre in legatura unii cu altii. Este de departe mijlocul de comunicare care poate fi cel mai putin suspectat de subiectivism, de existenta influentelor mistificatoare. Caci atributele unui blog se pot rezuma intr-un cuvant.
Unele persoane folosesc blogul ca pe o maniera de a-si organiza gandurile cele mai intime, in timp ce altii trateaza in ele teme de interes general ce pot influenta viata a mii de oameni. De exemplu, jurnalistii amatori sau profesionisti le folosesc pentru a posta dezvaluiri socante sau pentru a-si exprima opinii a caror publicare ar fi imposibila in alte medii. Poti face asta, sau poti scrie, pur si simplu, despre tine. Orice ai avea de spus, blogul este instrumentul ideal.

Numele meu este Cosmin, si detin blog-ul www.razvann.eu unde postez un articol cel putin in fiecare zi. Imi place foarte mult sa imi exprim ideile intr-un singur blog, pentru ca la urma urmei este ca un jurnal, pe care il faci public pentru toata lumea.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

Un comentariu

  • Adelin spune:

    Blog-urile nu pot fi suspectate de subiectivism? Hai, să fim serioşi. Rar vezi un blogger care să scrie mereu dintr-un punct de vedere obiectiv. Subiectivismul face legea în blogosferă. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *