Quba

 

Quba

Nu, nu-i o scriere mai fancy a Cubei, ţărişoara insulară aflată la sud de Statele Unite. Este aliasul unui băiat din România, născut în ’88. Într-un interviu pe care l-am urmărit, declara el că de muzică s-a apucat prin 2004 şi că a trecut prin mai multe genuri muzicale până când, acum vreo 3 ani, s-a oprit la ceea ce face acum, dubstep. Şi o face destul de bine. Este şi motivul pentru care vorbesc despre el acum. Din click în click, ieri am dat şi eu de el şi m-apucai să-i ascult muzica. Prima reacţie? „Wow! Dubstep românesc cu sound şmecher.„. Pe canalu-i de YouTube numărul de vizualizări total nu sare de două milioane. Şi pentru că a spus-o şi el că mai mult îl ascultă oamenii de afară, e clar că pe aici pe la noi nu-i destul de celebru. Ar trebui să fie, pentru că merită. Două dintre motivele pentru care ar trebui să fie mai cunosct sunt astea:

Quba – From Romania

Quba – Dă-ţi drumu’ (Ft. Joanne)

 

Restul de chestii interesante pe care le puteţi afla despre Alexandru Gajaila, a.k.a. Quba, se pot găsi, fie pe pagina sa de facebook, fie pe canalul de YouTube.

http://www.youtube.com/user/QubaOfficial

https://www.facebook.com/quba.official

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

4 comentarii

 • Flyerboy spune:

  Eu l-am descoperit anu` trecut. E blană omu`. Dubstepu` românesc e…tare de tot.
  Salutări!

  • Adelin spune:

   Ştii cum se zice, mai bine mai târziu decât niciodată. Din interviul de care menţionat am înţeles că omu’ munceşte mult de tot ca să facă ceea ce face, aşa că toate laudele lui.

 • alin spune:

  Cu „Prin Romania” am terorizat oamenii de la cateva blocuri, din cartierul unde stateam in chirie anul trecut. La 10 noaptea le bagam basu-n cur, din masina, cand veneam acasa, de innebuneau bietii de ei :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *