Caut stăpân pentru o pisicuţă simpăticuţă

UPDATE: Gata, de astăzi, 25 septembrie, Yiki are un nou stăpân. Ea, noua stăpână, e o domnişoară drăguță, care sunt sigur că va avea grijă de mâța asta simpatică. 😀

CINE VREA SĂ ADOPTE O PISICUŢĂ?

pisica fara stapanAm început aşa, să fie în văzul tuturor. Bun, ideea e simplă. Am găsit-o la mine în faţa blocului, stătea speriată sub o maşină şi era lătrată de nişte căţei. Cât a stat acolo, habar n-am, dar bine că a scăpat neciufulită. Am luat-o, am dus-o în casă, i-am dat nişte apă, ceva de mâncare, i-am făcut o mică băiţă şi noaptea a petrecut-o în patul meu. Până acum au trecut 3 astfel de nopţi.

Problema e că eu nu pot avea grija de ea, atât cât chestia asta mică are nevoie. Când plec de acasă câteodată, plec cu zilele, iar ai mei nu sunt genul de oameni cărora să le încredinţez pisicuţa să aibă grijă de ea. N-ar sfârşi bine mititica.

Eu m-am ataşat de ea foarte mult, mai ales că nu miaună în halul ăla îngrozitor în care miaună unele mâţe. Asta îmi place în primul rând la ea. Apoi îmi place că ea caută mereu să-şi facă culcuşul călare pe pieptul meu. Se caţără cum se caţără, îşi lasă urmele gheruţelor pe unde apucă pe braţele mele sau prin alte locuri şi ajunge acolo unde vrea. Plus că nu e curioasă deloc, sau n-a avut ocazia să-mi arate asta în aceste 3 zile petrecute împreună până acum. Unde o laşi, acolo stă. Şi asta îmi place. Alt loc unde văd că îi place să stea este umărul meu, atunci când am scos-o din casă, cum am scos-o în seara asta, când i-am făcut poza.

Pentru că mi-e atât de dragă, nu vreau să îi dau drumu’ înapoi pe stradă. Şi pentru că în aceste vremuri tulburi se întâmplă atâtea chestii pe tema maidanezilor (ştiu, e pisică, dar ne lărgim şi noi puţin orizonturile) la noi în Românica, vreau să văd dacă există oameni care chiar vor să „salveze” animalele străzii. Eu dau o şansă unui astfel de animăluţ simpatic, să aibă un stăpân care să-i poarte de grijă. Eu, pur şi simplu, nu pot să o păstrez.

Desigur, dacă vrea cine să adopte pisicuţa asta, eu am o singură condiţie pentru respectivul/respectiva: SĂ AIBĂ GRIJĂ DE EA AŞA CUM TREBUIE! Cer mult?

 

Hai, îi găsim un stăpân? 🙂

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

2 comentarii

1 Trackback

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *