Ce-i aia o asigurare de sănătate?

Acum vreo câţiva ani participam eu la un curs de 3 zile ţinut de o firmă. Cursul era despre asigurările de sănătate. În acele 3 zile am înţeles foarte bine cum stă treaba cu asigurările de sănătate şi, sincer să fiu, din ceea ce-am aflat acolo, nu am văzut care să fie dezavantajul de a-ţi face o asigurare de sănătate privată.

asigurari de sanatate privateO astfel de asigurare medicală te scoate din multe belele, ca să mă exprim aşa. Poţi pleca liniştit peste hotare şi, dacă păţeşti ceva pe acolo şi ai nevoie de îngrijire medicală, dacă firma cu care ai încheiat asigurea de sănătate are contracte în ţara respectivă, poţi sta liniştit în ceea ce priveşte cheltuielile de spitalizare. Şi ştim cu toţii cum stă treaba cu cheltuielile de spitalizare în ziua de azi. Sau, cazul cel mai frumos, o astfel de asigurare poate fi folosită şi în scop preventiv, atunci când vrei să-ţi faci câteva investigaţii mai ample ale organismului tău, investigaţii care în mod normal ţi-ar fi dat câteva bătăi de cap până să reuşeşti să le faci?

Înainte de a te hotărî să-ţi faci o astfel de asigurare, tre’ să prospectezi puţin piaţa. Chiar dacă avantajele sunt nenumărate, evident, fiecare individ în parte are nevoi diferite faţă de ceilalţi, iar un anume plan de asigurare nu se potriveşte pentru toată lumea. E bine însă că există oameni care te pot ajuta să alegi ce tip de asigurare de sănătate să-ţi faci. Totul este să vrei să te informezi şi, evident, să vrei să faci pasul acesta.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *