Ponturi imobiliare

licitatii executari silite imobiliareStăteam eu de vorbă cu cineva mai acum ceva vreme şi adusesem vorba de ponturi bune atunci când vrei să cumperi o maşină, un teren, un imobil. O treabă bună, de exemplu, faci dacă participi la licitaţiile de vânzare a bunurilor supuse executării silite. Intri si accesezi un site al unui birou executor judecatoresc şi te pui la curent cu ultimele informaţii din domeniu. Se găsesc terenuri şi imobile din toată ţara care pot fi cumpărate la preţuri destul de bune, bani să ai să le cumperi.

Care-i treaba cu executările silite? E simplu. Nea Vasile are să-i dea nişte bani lu’ nea Ion, nea Vasile n-are de un’ să-i dea, aşa că nea Ion îl dă în judecată pe nea Vasile. Procesul are loc, nea Ion câştigă, dar cum Vasile n-are de un’ să scoată grosu’, aici intră pe fir executorul judecătoresc, scoţând coliba lu’ nea Vasile la licitaţie. Se obţin nişte bani de pe coliba respectivă, se plăteşte datoria către nea Ion, iar restu’ de bani i se dau înapoi lu’ nea Vasile. Toată lumea fericită la final.

Astfel de afaceri sunt destul de profitabile din punctul meu de vedere, atât cât mă pricep la domeniul ăsta. Iar logica e simplă. Dacă individiul X este executat silit, vine executorul, îi scoate bunul la licitaţie, dar mă îndoiesc ca preţul cerut să depăşească preţul pieţei. Aici apari tu, cumpărătorul, care vrei să-ţi cumperi un imobil în Bucureşti. Vorbeşti cu un executor judecătoresc din Bucureşti, logic, vezi ce licitaţii sunt, cumperi un imobil şi ai două soluţii. Ori te bucuri că ai făcut o afacere bunicică şi te-ai ales cu o casă frumoasă, ori scoţi căsuţa la vânzare mai departe şi scoţi un pui de profit.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *