Una românească şi una străină

Prietenul meu cel mai bun, telefonul, nu m-a lăsat la greu în ultima vreme. Şi-a făcut datoria pe toate planurile, că era vorba de dat un telefon, de intrat pe internet, de dat un mesaj sau de ascultat muzică. Partea cu muzica a fost şi cea mai solicitantă pentru el, sărăcuţul. Mi-a dat să ascult Radio Prahova la greu. Că tot veni vorba de radio, nu o spun pentru că ar fi un radio de pe meleagurile mele prahovene, dar oamenii ăştia fac printre cele mai bune treburi auzite de mine în fm-ul românesc la ora actuală. Mai ales matinalul lor, „Dimineaţa cu BB„, care prezintă mai mult interes pentru minte decât toate matinalele radiorilor de top din România. 🙂 

Dar să revin la ceea ce voiam să spun. Eh, de la radioul meu prahovean, de când îl ascult, două piese mi-au atras atenţia în mod special. Una-i românească, alta-i de afară. Hai cu aia românească:

Dj Project Ft. Adela – Fara tine

Hai şi cu aia străină:

Emeli Sandé – Read All About It Pt. III

 

Iar cireaşa de pe tort e că a doua piesă sună de naişpe ori mai bine decât originalul ce-l aud la radio. Îmi plac melodiile astea, nu pentru mesaj, ci pentru cum sună la ureche.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *