Cum am ajuns eu la PR3?

google pagerankSunt genul de om care, dacă vrea să afle ceva, se foloseşte de cam toate mijloacele avute la dispoziţie pentru a afla respectivul lucru. Că-i o bârfă, că-i o melodie foarte rară, că-s nişte date biografice despre-un actor, niciodată nu ezit să-l folosesc pe pre’tenu’ Goagăl sau mai-ştiu-ce altă modalitate. Eh, o singură chestie n-o înţeleg şi faza dură şi penală e că nici nu mă chinui s-o înţeleg prea tare. Adică, nu-l întreb pe Gogu’ deloc care-i treaba cu Pagerank-u’.

Mno, de la pr’etenu’ Călinescu am aflat că tocmai s-a întâmplat un update în ceea ce priveste PR-urile astea. Mă dusei şi eu pe-un site de-ăsta de verifică PR şi am observat eu cu ochii mei gingaşi şi obosiţi – asta pentru că articolul e scris la 2 noaptea, dar l-am publicat acum, dimineaţa – că am crescut de la PR2 la PR3. Mno, treaba e că la fel mi s-a întâmplat şi cu vechiul blog, cel de pe blogspot, închis acum mai bine de-un an de zile. Îl dusei până la PR3, după care l-am şters. M-am mutat aici, am pornit de la 0 şi iată-mă, la aproape 2 ani distanţă, ajungând iar acolo, la PR3.

Dilemele mele sunt următoarele:

1. cum mama naibii am ajuns eu la PR3?
2. ce mama naibii este ăla un pagerank şi cum se calculează?

Nu, serios, eu pun întrebările astea pe bune. Chiar vreau să încerce cineva să se coboare la nivelul meu şi să-mi explice şi mie care-i treaba cu chestia asta, că mie mi-e prea silă să deschid o fereastră nouă şi să caut să aflu ce mama dracului e ăla un PR.

 

Într-altă ordine de idei, bună dimineaţa! Să aveţi un week-end minunat!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *