Două care nu-mi plac…

Guess WhoDupă articolul ăsta şi cel de acum câteva săptămâni bune ar putea crede lumea că am ceva cu Guess Who, ori eu n-am. Chiar îl consider al dracului de bun la ceea ce face şi nu dau crezare prostiilor de genu’ „Guess Who e curva lu’ Cheloo„. Alea-s pentru nişte mucoşi mici care cred că hip-hop-u’ ăsta e ceva ce se mănâncă simplu, cu pâine. Ori nu-i aşa.

Eh, zilele trecute am zărit cu coada ochiului la Serviciul Român de Comedie o prestaţie live a trupei Vama alături de Guess Who. Era vorba de piesa asta:

Vama feat. Guess Who – Zile fericite

A scris Bogdan nişte vorbe despre piesă, aşa că eu nu mai zic nimic, vedeţi la el, că a vorbit cam cum aş vorbi şi eu. De m-aş apuca aş găsi repejor nod în papură, dar nu are rost, că nu vreau s-o dau în ipocrizie. Eu sunt multe, dar nu un ipocrit. 🙂

Bun, în seara asta, acum o oră şi ceva, pe canalul Okapi Sound de YouTube, a apărut altă piesă unde-şi aduce şi Guess Who aportul cu o strofă. E vorba de piesa asta:

Nane feat. Guess Who – Modalitate

 

Aici n-am mai văzut la nimeni scris nimic, aşa că zic eu două vorbe. Piesa asta, mă nene, are un negativ demenţial. Şi e păcat de el, să-l vezi făcut praf de Nane. Da, Nane e unu’ dintre cei care nu-mi plac neam. Pe un album scos de el pe la începuturile sale în lumea asta a hip-hop-ului, avea o piesă, „Proaspăt căsătoriţi„. Aia a fost singura piesă a ăstuia pe care am vrut s-o mai ascult a doua şi a treia oară. În rest, nimic.

Bun, în numai câteva zile l-am văzut pe Guess Who făcând două colaborări, una cu o trupă şi alta cu un băieţaş, iar ambele nu intră în gusturile mele nici cu forţa. Sigur, vor avea priză la public amebele piese, nu încape îndoială. Dar al doilea play eu nu-l dau. Trec la altceva…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *