Gogoşi jurnalistice

Lucian SanmarteanEste, cred, deja al treilea an (sau poarte chiar mai mult) în care se vorbeşte de aducerea lui Lucian Sânmărtean la Steaua Bucureşti. De fiecare dată au fost doar speculațiile presei. Pen’ că altfel, dacă Steaua chiar doarea jucătorul în cauză, zic eu că-l aducea. Altfel, gargară multă. Ultima gargară de genu’, azi dimineață, într-un articol de pe GSP. Textul marelui articol al marelui site tabloid sportiv e fix ăsta:

Patronul Stelei, Gigi Becali, insistă să-şi aducă „febleţea”, mijlocaşul de 33 de ani al Vasluiului, Lucian Sînmărtean, în timp ce antrenorul şi managerul au primit acceptul lui Gigi să-l transfere pe fundaşul stînga de la Petrolul, Guilherme!

Uite cum le ştie Gazeta pe toate, cum află jurnaliştii ei, #pesurse, cine vine şi de unde vine. Şi de fiecare dată sunt numai gogoş inventante pentru un pic de trafic în plus. Trafic la care contribui şi eu, ca prostu’, că de, sunt curios să văd ce mai inventează tabloidul nostru sportiv drag.

Cât despre Sânmărtean, are 33 ani, iar în întreaga sa carieră n-a putut să treacă de etapa „tânără speranță„. La 23 de ani a plecat în Grecia, unde a stat 3 ani, timp în care n-a jucat nici măcar 30 de partide oficiale. Sigur, la Vaslui şi-a dovedit o oareşce valoare. Dar totuşi, are 33 de ani. 🙂 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

2 comentarii

  • Mihaeladm spune:

    Am ramas si eu cu o ‘feblete’ pentru Steaua dupa o ‘revansa’ amoroasa. Daca ma intrebi acum cu tine tin spun, din orgoliu, cu Steaua. Dar n-as mai putea sa-ti spun vreun singur jucator de la Steaua, in afara de cazul in care Bourceanu mai joaca inca acolo. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *