Pe final de an…

Îmi place că lumea îşi face blinaţul pe final de an. Eu n-aş vrea să fac asta, pentru că aş avea o listă lungă de nasoale şi mult prea puţine chestii bune care mi s-au întâmplat anul ăsta. Nu sunt un superstiţios, dar acel 13 din coada lui 2013 parcă îmi dă de gândit. Eu am avut cel mai urât an de când exist pe lumea asta, aproape un sfert de secol. Cel mai urât an, iar principalul vinovat sunt chiar eu, nimeni altcineva.

2013 - 2014

Aşa că nu fac niciun bilanţ, nu fac nici măcar o listă de dorinţe pentru 2014 – dar voi scrie trei cuvinte despre 2014 zilele viitoare – vreau doar să fac trei urări pentru voi, că măcar atâta lucru pot să fac.

Aşadar, pentru acei dintre voi care daţi pe aici şi citiţi ceea ce-mi iese mie din căpşor, daţi-mi voie să vă urez să aveţi, înainte de toate, o petrecere frumoasă în noaptea dintre ani. Să aveţi grijă la alcool, să folosiţi prezervativul, să vă gândiţi la cei dragi vouă. Pentru anul care vine, să aveţi parte de tot ceea ce meritaţi! Să fiţi sănătoşi, să fiţi iubiţi, să fiţi buni cu cei din jurul vostru, să vă fie portofelele cât mai groase şi… dacă se poate, să mă citiţi şi pe mine din când în când. 😆

Oameni buni, băieţi şi fete, vă pupă Ade. 🙂

La mulţi ani! Să ne citim cu bine şi la anul! 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *