… pentru că nu stau într-o casă mare

Watching-Blank-TVSunt la curent aproape cu toate bârfele astea cretine care aduc audienţe minunate emisiunilor de după-amiază ale posturilor de televiziune principale. Ştiu cine stă pe canapeaua Simonei Gherghe la Acces Direct, ştiu cine se aşează pe canapeaua lu’ Măruţă la… La Măruţăhai, serios, altfel nu puteam să formulez? – sunt la curent cu ştirile de la ora 5 dar şi cu alte subiecte care fac fericiţi producătorii emisiunilor amintite şi neamintite, dar care se încadrează în frumoasa categorie.

Nu-mi place că se întâmplă să fiu la curent cu toate astea, nu-mi place că mai degrabă ştiu că Bianca n-are o căsnicie prea fericită cu Victor decât să ştiu motivul pentru care pinguinii verzi emigrează vara spre sud. Sigur, pinguini verzi care emigrează spre sud o să-mi spuneţi că nu există, dar vedeţi ce se întâmplă dacă eu sunt mai degrabă la curent cu bârfele? M-am îndobitocit. La fel cum s-a îndobitocit o grămadă mare şi frumoasă de oameni care, spre deosebire de mine aleg în mod voit şi nesiliţi de nimeni să urmărească aceste deosebite producţii ale falnicelor televiziuni.

De ce se întâmplă toate astea? Pentru că degeaba le spun eu alor mei să se uite la alte programe la televizor, dacă ei nu vor să facă asta. Cât aş da de tare muzica, la un moment dat o să dau volumul mai mic şi o să aud televizorul aflat în camera cealaltă. Toate astea pentru că nu stau într-o casă mare.

Totuşi, sunt curios, câţi sunt cei din rândurile celor care blamează producţii de genul Acces Direct, Wow biz, La Măruţă, ş.a.m.d. sunt persoane care se uită întâmplător la ele, fără să-şi dorească să le urmărească? Câţi ipocriţi notorii or exista printre noi?

Sigur, întreb şi eu, să mă aflu în treabă…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

Un comentariu

  • alin spune:

    Lasa-ma in amarul meu, nu ma porni. Cat am fost plecat de acasa am dus o viata de vis, acum ca (inca) sunt pe acasa INNEBUNESC PE ZI CE TRECE, ca am in familie numai oameni cu IQ cat nr de la pantofi, din pacate… Mai ales aia mai batrani, imi fac peri albi si ma imbatranesc inainte de vreme cand scot pe gura cate ceva, dand dovada ca sunt blocati la nivelul anilor 1900…. Chiar in momentul asta ma doare capul din cauza lor, chiar, ma duc sa beau un Ketonal…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *