Poveste de dragoste

Am venit acasă de la Bucureşti, m-am aşezat în faţa laptop-ului, am intrat pe YouTube, am deschis Facebook-u’. Eh, sincronizarea a fost perfectă. Am fost printre primii oameni care au dat play frumuseţii ăsteia de melodie.

Phelipe – Poveste de dragoste

Sună al dracului de bine. Versurile-mi plac, Phelipe este un artist care-mi place al naibii de mult. Eu sunt la a nu-ştiu-câta ascultare pe seara asta. Cred că vor urma multe reascultări zilele astea.

Hai, audiţie plăcută! 🙂

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

3 comentarii

 • Mihaeladm spune:

  Nu e genul meu cantecelul, eu sunt mai cu Zdob si Zdub, dar si cu Nicu Alifantis, in functie de stare.
  Insa alta mirare / curiozitate am acum : de ce Phelipe? Daca il cheama Filip, atunci e chiar un nume rar, nu mai e altul lansat deja cu numele asta deci de ce sa-l hispanizezi?
  Deh, si eu vesnic sa critic. 🙂
  ps. in decembrie am mereu pofta de Zdob si Zdub, ca am alergie la atata dragoste in jur rostita si atat de putina efectiv

  • Adelin spune:

   Am zis la un moment dat cam cât de mult nu-mi place muzica folk… unde bănuiesc că intră şi Nicu Alifantis. Mă rog, nu are relevanţă. Habar n-am de ce Phelipe, dar este un nume de scenă care-ţi sare în ochi. Eu zic că alegerea numelui de scenă a fost o treabă de marketing bine făcută de domnu’ Filip Aurel.

   Cât despre decembrie, eu n-am poftă de altceva luna asta decât de colinde. În limba română, în limba engleză, nu contează, colinde şi cântece de iarnă să fie. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *