Primele 1000 de comentarii

1000 de comentarii

Au trecut aproape 2 ani de când scriu aici. Apropae 2 ani în care am primit 1000 de comentarii deja. Nu ştiu ce reprezintă chestia asta pentru mulţi, bănuiesc că nu înseamnă prea mult, dar pentru mine e mare lucru. E mare lucru să ştiu că, pentru 237 de articole publicate – asta pentru că am 6 draft-uri care n-au ieşit la lumină… încă – o medie de 4 comentarii (şi un pic) pe articol. E enorm de mult. Ştiu, multe dintre ele, poate mai bine de un sfert dintre ele, reprezintă răspunsurile mele la comentariile altora, pentru că îmi place să răspund celor care mă comentează, îmi place să port dialoguri. Sigur, nu tuturor le-am răspuns pe un ton bun, dar asta e, nu există oameni perfecţi…

Pe această cale ţin să le mulţumesc celor care au trecut pe aici, celor care m-au citit, celor care m-au comentat, celor care au fost de acord cu ce am spus, celor care nu au fost de acord cu ce am spus. Le mulţumesc tuturor, vă mulţumesc tuturor!

Îi mulţumesc şi lui Tony, care azi-dimineaţă a publicat comentariul cu numărul 1000 pe blog-ul meu, pentru că-i un băiat care dă des pe aici, atât în calitate de cititor/comentator, dar şi în calitate de oaspete, atunci când vrea el să scrie ceva şi vrea s-o facă la mine.

Să ne vedem cu bine şi la următoarea mie de comentarii. 🙂

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *