Ce ne place apa cu nisip aruncata pe-altii…

cartoon-cool-funny-music-favim-com-268957Cum pe varu’ Adelin momentan il preocupa foarte puternic soarta televiziunii antena 3, iar eu nu dau nici 2 soareci lesinati pe mass-media propagandista, l-as scoate la o shaorma ca sa-l distrag, dar mi-e ca ma baga in faliment, stiindu-i reputatia de gurmand. Asa ca, lasam puiul, berbecutul si cartofii deoparte, si va insir aici o frustrare de-a mea, legata de faptele vedetelor in general, dar in special ma voi referi la artistii din muzica.

Sunt total pentru scoaterea gunoaielor popcorn din muzica de la noi (si slava Barbosului, zici ca-i centru de gunoi), insa nu sunt de acord cu manjirea numelui unui artist pentru ceva ce a facut de bunavoie. Ma refer de data asta la Pepe. Uitasem bine-bine de el in ultima perioada, asta pana cand a aparut in juriu la Next Star (si asta, ironic, tocmai la Antena 1).

Omul era foarte entuziasmat de ceea ce auzeau de la respectivii pitici talentati, si se vedea pe el ca nu empatizeaza doar pentru ca asta e platit sa faca. Mai mult decat atat, urmarind pe youtube diferitele clipuri de la NextStar (nu, nu le-am vazut la TV pentru ca an renuntat la acest dispozitiv acum ceva ani), am descoperit clipul asta:

https://www.youtube.com/watch?v=ONikuEikjsY

Eduard Leanca, un copil orb, dar care tin minte ca i-a facut pe ai mei batrani sa lacrimeze cand a interpretat diferite piese la un concurs de talente acum vreo 2 sau 3 ani (al naibi, tot la Antena 1). Si asa ca Pepe l-a luat pe langa el; au interpretat ce se vede mai sus, intr-un stil pe care o sa-l numesc decent.

Si uite-asa, vin si replicile acide:

Pepe face acte de caritate pentru a-si distrage fanii de la problemele cu Oana Zavoranu.

Duet Pepe si Edi – celebrul artist pune la cale o convertire a micului talent?

Si inca de 10 ori pe-atat, numai titluri de scandal. Sau mai bine le-as numi de „cacao”. Consider ca am ajuns intr-un punct in industrie unde, orice actiune ar executa un artist, va fi vazuta ca un pretext, ca o problema, ca fiind ceva negativ. Maine-poimaine o sa citesc cum muzica Irinei Loghin ascunde mesaje pentru un oarecare partid.

Artistii astia sunt si ei oameni, si ar trebui „arsi pe rug” cei care incearca sa monetizeze o fapta buna, sau si mai rau, sa o murdareasca cu noroi fara vreun motiv intemeiat. L-am luat pe Pepe ca exemplu doar pentru ca a fost primul care mi-a zburat prin minte. Mai sunt destui altii, care au avut parte de aceeasi soarta, si-i gasiti pe Google.

Pe scurt, hai sa nu mai fim atat de ipocriti, si sa ridicam capul din pamant, iar unii, dintr-o zona circulara ceva mai sus decat solul, dar perpendiculara cu acesta.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

3 comentarii

  • Adelin spune:

    Personal nu văd nimic spectaculos în la vocea lui Eduard. Dar, dacă priveşti problema în ansamblu, băiatul ăsta te impresionează.

    Cât despre gura lumii, prietene, priveam acum ceva zile un interviu dat de Teo. Îţi recomand să-l urmăreşti şi tu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *